Nyexad systemutvecklare inom Robotic Process Automation!

Nyexad systemutvecklare inom Robotic Process Automation!

Kanske brukar du fundera på hur vi kan använda våra resurser klokare för att effektivisera våra arbetssätt? Nu söker vi en nyexad systemutvecklare som är nyfiken på automatisering av arbetsuppgifter med hjälp av mjukvarurobotar. Känner du igen dig? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en systemutvecklare till Stena Rederi. Här blir du en del av ett gott gäng där du blir väl omhändertagen och medarbetarna trivs. Teamet du blir en del av arbetar med att leda och föra Stena in i en digitaliserad- och IT-driven framtid baserad på artificial intelligence, machine learning, business intelligence där teamet stöttar samtliga bolag inom Stena AB.

Arbetsuppgifter

Rollen innebär att du kommer att arbeta tätt med de olika verksamheterna inom Stena. Du kommer att arbeta med processautomatisering, där du tillsammans med beställaren kommer att analysera hur och vilka delar av processen som kan automatiseras. Det finns sedan ett antal olika verktyg till hjälp, som t.ex. RPA-plattformen BluePrism, Azure och systemintegrationsplattformen BizTalk.

Din främsta uppgift kommer att vara implementationen av de automatiserade processerna i BluePrism och/eller Azure. Teamet ansvarar även för drift och underhåll av lösningarna.

Vi söker dig som
  • Har studerat systemvetenskap eller annan likvärdig utbildning
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift då båda språken förekommer i arbetet
Du har lätt för att lära dig nya tekniker och besitter vilja att omvandla verksamhetens behov till digitala lösningar. Som person är du en social lagspelare, ansvarstagande och nyfiken. Du har förmåga att lösa problem som uppstår längs vägen. Vidare ser vi att du har ett välstrukturerat arbetssätt, du ser både helheten och detaljer. Du trivs i en roll där du interagerar med interna kunder och har förmåga att presentera dina tekniska lösningar på ett pedagogiskt sätt.
  • Start: Omgående eller vid examen (juni)
  • Placering: Göteborg
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemålet är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Rederi AB samarbetar med och supportar shipping bolagen inom Stena AB. Läs gärna mer om detta spännande bolag på deras hemsida !