Nyexad systemutvecklare inom Integration och Automation

Nyexad systemutvecklare inom Integration och Automation

Kanske brukar du fundera på hur vi kan använda våra resurser klokare för att effektivisera våra arbetssätt? Nu söker vi en nyexad systemutvecklare som är nyfiken på automatisering av arbetsuppgifter med hjälp av mjukvarurobotar. Hos Stena får du chansen att jobba med innovatiova lösningar och nya tekniker. Du kommer exempelvis få möjlighet att arbeta med RPA-plattformen BluePrism, Azure och systemintegrationsplattformen BizTalk. Låter detta som något för dig? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en systemutvecklare till Stena Group IT. Här blir du en del av ett gott gäng där du blir väl omhändertagen och medarbetarna trivs. Teamet du blir en del av arbetar med att leda och föra Stena in i en digitaliserad- och IT-driven framtid baserad på artificial intelligence, machine learning, business intelligence där teamet stöttar samtliga bolag inom Stena AB. Här får du som passionrad systemutvecklare möjlighet att vara med och påverka denna spännande digitaliseringsresa.

Du erbjuds
  • Möjlighet att arbeta med innovativa digitaliseringsprojekt
  • En arbetsplats med härlig gemenskap
  • Goda utvecklingsmöjligheter
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande]( Heltid: https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Rollen innebär att du kommer att arbeta tätt med de olika verksamheterna inom Stena. Du kommer att arbeta med processautomatisering, där du tillsammans med beställaren kommer att analysera hur och vilka delar av processen som kan automatiseras. Det finns sedan ett antal olika verktyg till hjälp, som t.ex. RPA-plattformen BluePrism, Azure och systemintegrationsplattformen BizTalk.

Din främsta uppgift kommer att vara implementationen av de automatiserade processerna i BluePrism och/eller Azure. Teamet ansvarar även för drift och underhåll av lösningarna.

Vi söker dig som
  • Har studerat en högskoleutbildning inom systemutveckling eller annan likvärdig utbildning
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift då båda språken förekommer i arbetet
Det är meriterande om du har kunskaper i C# eller Java.

Som person har du:

Lätt för att lära dig nya tekniker och besitter vilja att omvandla verksamhetens behov till digitala lösningar. Som person är du en social lagspelare, ansvarstagande och nyfiken. Du har förmåga att lösa problem som uppstår längs vägen. Vidare ser vi att du har ett välstrukturerat arbetssätt, du ser både helheten och detaljer. Du trivs i en roll där du interagerar med interna kunder och har förmåga att presentera dina tekniska lösningar på ett pedagogiskt sätt.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stena Group ITs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Rederi samarbetar med och supportar shipping bolagen inom Stena AB. Läs gärna mer om detta spännande bolag på deras hemsida