Nyexad .net utvecklare med intresse för front-end till DB Schenker!

Nyexad .net utvecklare med intresse för front-end till DB Schenker!

Är du en blivande nyexaminerad .NET-utvecklare med intresse för front-end som är redo att visa vad du går för? Har du intressanta hobbyprojekt att visa upp? Då kan det här vara rätt tjänst för dig! DB Schenker söker en .NET utvecklare som vill arbeta i ett litet team men inom en stor global organisation som erbjuder trygghet och självklart goda karriärsmöjligheter på sikt.

Information om uppdraget

Vi söker för DB Schenker räkning en .NET utvecklare.

Tjänsten passar dig som har viss erfarenhet av .NET utveckling och vill arbeta på ett företag där du ständigt får ta del av ny kompetens och utvecklas, både professionellt och personligt. Du får lära dig av dina kollegors erfarenheter samtidigt som du får chansen att påverka med dina egna inputs. För teamet är det viktigt med ett gott samarbete och en god gemenskap, därför kommer ni b.la. regelbundet äta lunch tillsammans och gå på härliga AW:s.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och DB Schenkers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men att du anställs direkt hos DB Schenker.

Arbetsuppgifter

Du kommer tillhöra ett Scrumteam bestående av fyra drivna utvecklare med främsta uppgift att arbeta med proaktiv problemlösning för att deras kunder ska kunna få realtidsuppdateringar, snabba leveranser samt bra verktyg och processer online.

Alla i teamet har samma grundkompetens och arbetar med webbutveckling och integrationslösningar, men inriktar sig även på specifika områden. Du kommer att få arbeta som fullstack-utvecklare på sikt med specialisering inom front-end eller back-end utveckling.

I huvudsak innefattar arbetet:

Att Schenkers ombudsnätverk för pakethantering och ombudssystem integrerar så problemfritt som möjligt med Schenkers övriga avdelningar.
Denna roll är innefattar mycket frihet under ansvar och ger stort utrymme till att själv se över bästa lösningen utifrån de utmaningar som finns. Du kommer få möjlighet att själv komma med förbättringsförslag i ett team som präglas av innovation!

Vi söker dig som
 • har en relevant utbildning inom IT på högskole/universitetsnivå
 • har goda kunskaper i C#.net
 • har goda kunskaper i SQL server och TSQL
 • har relevanta hobbyprojekt att visa upp
 • är obehindrad i det svenska och engelska språket i tal och skrift
Det är meriterande om du har goda kunskaper i HTML, CSS, AngularJS, JQuery och/eller Bootstrap samt har erfarenhet av Agilt arbetssätt.

Du har ett genuint IT-intresse och en vilja att alltid lära dig mer. Som person är du ansvarsfull och gläds åt att hitta smarta och effektiva lösningar på problem. Du är självgående men samtidigt en team-player som trivs i samarbetet med andra.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Ebba Klementsson, ebba.klementsson@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Schenkers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på skrivteammailen@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Idag är DB Schenker en global koncern under stark tillväxt, en av världens största leverantörer av integrerade logistiktjänster. De driver och formar framtidens transportnätverk med såväl landtransporter som flygtransporter, sjötransporter och lagringskoncept. Det innebär transporter för hela värdekedjan samtidigt som deras kunder kan förvänta sig innovativa och kostnadseffektiva logistiklösningar från samma källa.

Deras kunder finns inom branscher som healthcare, tillverkningsindustri, reservdelslogistik, pappers- och massaindustri, livsmedel, kemisk industri, fordonsindustri, fashion & retail samt e-handel.