Nu söker vi installationstekniker till Bäck Installation!

Nu söker vi installationstekniker till Bäck Installation!

Är du tekniskt lagd och vill arbeta praktiskt i en kundnära roll? Kanske har du studerat teknisk inriktning på gymnasiet och har kunskaper inom el? Är du dessutom social, problemlösande och har ett öga för service? Då har vi en spännande tjänst som skulle passa dig. Bäck Installation söker installationstekniker som skall arbeta med installation och service för deras kunder. Urval sker löpande så sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Bäck Installations räkning ansvarstagande installationstekniker för att stärka deras härliga team i Kungsbacka. I din roll kommer du tillsammans med en kollega dela en tjänstebil som ni använder till att besöka företagets kunder vid installation och montage av fibernätverk. För dig som vill utvecklas vidare inom bolaget finns möjlighet att lära sig fibersvetsning och att bli specialist inom detta område.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bäck Installation. Det finns goda möjligheter till fortsättning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som installationstekniker kommer du att ha en varierad arbetsdag där du tillsammans med en eller flera kollegor åker ut till villakunder för att installera fibernätverk och serva vid felanmälningar. Du kommer till exempel att:
 • Installera fiberanslutningar
 • Upprätta mediaomvandlare, fiberuttag och nätverksuttag
 • Felsökningsarbete av teknisk utrustning
 • Utföra nätverkskontroll
 • Ansvara för dokumentation av arbete och rapportera till arbetsledare
Tjänsten passar dig som är social och strävar efter att ge kunder bästa möjliga serviceupplevelse. Du är initiativtagande, har skinn på näsan och besitter kanske ett tekniskt intresse. Vidare tycker du om ett varierande arbete i högt tempo där du får jobba i en fysisk arbetsroll.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är snabblärd och har en vilja att lära nytt. Vidare tar du ansvar över dina arbetsuppgifter.

Krav för tjänsten är att du:
 • Har B-körkort då du kommer att köra ut till företagets kunder.
 • Är serviceinriktad och en stark lagspelare.
 • Är obehindrad i svenska i både tal och skrift då du kommer att kommunicera med kunder dagligen.
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare erfarenhet av arbete med installationer.
 • Har läst teknisk eller IT-inriktning på gymnasiet.
 • God datorvana
 • Intresse för teknik och IT
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
Arbetstid: Utgår med bil hemifrån - 7-16
 • Placering: Göteborg/Kungsbacka, men där du utgår hemifrån med tjänstebil beroende på projektens längd.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bäck Installations önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
(Ta bort för arbetaruppdrag)
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork