Student sökes för meriterande extrajobb hos RaySafe!

Student sökes för meriterande extrajobb hos RaySafe!

Har du intresse för teknik och vill ta mer ansvar vid sidan av dina studier? Vill du redan under din studietid samla på dig meriterande erfarenheter? RaySafe söker kalibreringstekniker för omgående start. Är du på jakt efter ett flexibelt och långsiktigt extrajobb, är detta en chans du inte vill missa!

Information om uppdraget

Academic Work söker för RaySafes räkning studenter för ett långsiktigt extraarbete som kalibreringstekniker.

Raysafe är ett snabbväxande internationellt bolag som utvecklar, tillverkar och marknadsför instrument för mätning av röntgenstrålning. Instrumentens tillämpning innefattar kvalitetskontroll av röntgenapparater men även strålskydd av personal. Du kommer att få en gedigen introduktion och utbildning samt arbeta med kollegor vars långa erfarenhet av arbetet möjliggör en bra start för dig, därav krävs ingen teknisk förkunskap. RaySafes kontor är placerat i Billdal, endast 20 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos RaySafe

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och RaySafes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter

Som kalibreringstekniker kommer du att arbeta med testmätningar och kalibrering av strålningsinstrument. Du kommer bland annat att
 • Attestera instrument för service
 • Kontrollera servicelappar
 • Överlämna testrapporter till tekniker som åtgärdar eventuella brister
Arbetet sker på eftermiddags-/ kvällstid endast två valfria vardagar i veckan och går därför utmärkt att kombinera med studierna. Du startar 16.00 och arbetar till 22.00 på kvällen. Du kommer ingå i en studentpool där du bokar in dig på arbetspass. Utöver de två passen som du förväntas genomföra kan du även intresseanmäla dig för fler om du skulle vilja arbeta mer.

Genom uppdraget får du chansen att skaffa dig teknisk erfarenhet redan under studietiden vilket ger dig goda förutsättningar i ditt jobbsökande efter examen. Då RaySafe befinner sig i en expansiv fas finns goda möjligheter att utvecklas i och påverka rollen, och det är en attraktiv arbetsgivare att få in en fot hos.

Vi söker dig som
 • Är student på högskola/universitet och som har minst ett år kvar av din kandidatutbildning
 • Har möjlighet att arbeta mellan 16-22 minst två vardagskvällar i veckan
 • Har någon typ av arbetslivserfarenhet och har erfarenhet av att ta ansvar.
 • Har goda kunskaper i både svenska och engelska då båda språken används inom företaget.
Det meriterande om du har erfarenhet av arbete i testmiljö eller montering.

Som person är du en lojal, arbetsam och konsultmässig person. Du fungerar bra i en självständig roll samtidigt som du är social och bra på att samarbeta. Vidare trivs du i en organisation som är i ständig förändring. Vi ser att du har en personlig mognad och kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, minst två vardagskvällar i veckan.
 • Placering: Billdal, Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RaySafe hjälper människor att undvika onödig strålning vid röntgenundersökningar, där de utvecklar, tillverkar och marknadsför instrument för mätning av strålning. Applikationer innefattar kvalitetskontroll av röntgenapparater men även strålskydd av personal. Företaget är ett snabbväxande internationellt företaget och ser en fortsatt tillväxt för framtiden.