Nu söker Toolbuilders en backend-utvecklare, ta chansen innan det är för sent!

Nu söker Toolbuilders en backend-utvecklare, ta chansen innan det är för sent!

Är du en backend-utvecklare? Vill du arbeta i Angular JS, GO och React? Är du genuint engagerad och vill utföra spännande projekt där ditt nytänkande leder till faktisk handling? Sök idag och bli del av startupen Toolbuilders spännande team!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Toolbuilders räkning två backend-utvecklare som kommer hjälpa till med bolagets produktutveckling. Företaget är i en expansiv fas och tar sig an nya utmaningar. Med ett tryggt och väletablerat moderbolag i ryggen, får du chansen att arbeta på ett unikt bolag med stora framtidsplaner, något som genomsyrar allt i den dagliga verksamheten. Moderbolaget, Great Beyond, är ett bolag som arbetar med kommunikation och hjälper samhällsnyttiga aktörer såsom Hyresgästföreningen och Kommunal. Ett av deras banbrytande projekt hittar du här.

Teamet består idag av 10 personer, varav tre seniora programmerare. För att du ska känna dig trygg och komma in i tjänsten på ett bra sätt kommer dessa seniora utvecklare stötta upp under en gedigen upplärningsperiod. Du kommer få arbeta med skarpa uppgifter från start vilket kräver att du som person trivs i en högpresterande miljö, där alla i teamet strävar efter att bli bättre än de var igår.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Toolbuilders. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig över ett år. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som backend-utvecklare kommer du få jobba med vad många programmerar på fritiden. Du kommer arbeta med applikationer från start och därmed arbeta med både nyutveckling och förvaltning. Toolbuilders använder det verktyg och språk som passar projektet bäst, men arbetar primärt med GO, Angular JS, React och GitHub.

Du kommer till exempel att:
  • Vara del av planeringsarbetet för att ta fram nya produkter till nya projekt
  • Fokusera på backend-utveckling och utvecklas starkt inom detta område
  • Arbeta agilt i 2-veckorssprintar som du är del av från start
  • Jobba i en startup där nytänkande och kreativitet är en del av vardagen
Det här är alltså helt rätt tjänst för dig som letar efter en spännande och driven arbetsplats där du får ändlösa möjligheter att utvecklas. Arbetsuppgifterna kommer från dag ett vara skarpa och kommer utföras parallellt med introduktion och utbildning på plats. Vill du känna att din kod gör direkt skillnad ska du söka direkt!

Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för teknikutveckling och drivs av att jobba med utmanande arbetsuppgifter i en innovativ miljö. Toolbuilders befinner sig i en uppstartsfas, vilket för rätt person innebär en resa som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som

Har genuint engagemang för programmering och utveckling. Du ser dig som en backend-profil med starkt intresse för detta. Vidare har du goda kunskaper i backend-utveckling, det är meriterande om du redan programmerar i GO! Det är ett krav att vara obehindrad i svenska, dock sker mycket utveckling och dokumenation på engelska och därför bör du även vara obehindrad i det.

För den här tjänsten kommer stort fokus läggas på din personlighet. Utöver de krav som står ovan söker vi en person som är driven och ständigt söker efter nya utmaningar. Företaget ser långsiktigt på tjänsten så om alla parter är nöjda finns det goda möjligheter att avancera internt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Placering: Göteborg
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Toolbuilders önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tool.Builders moderbolag heter Great Beyond och du kan läsa mer om dem här.