Noggrann och tekniskt intresserad säljadministratör till Vector!

Noggrann och tekniskt intresserad säljadministratör till Vector!

Vill du jobba på ett välkänt innovativt företag inom fordonsindustrin? Trivs du i en roll med fokus på teknisk orderadministration och fakturering? I rollen som teknisk säljadministratör på Vector får du arbeta noggrant och koordinerande på en modern arbetsplats med utsikt över älven vid Lindholmen! Låter detta som en intressant tjänst? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Vector är den ledande leverantören av produkter och lösningar för att utveckla inbyggda system framförallt inom fordonsindustrin och industriautomation. Detta med välkända kunder inom branschen.

I rollen som teknisk säljadministratör på Vector får du ett stort eget ansvar att skapa offerter och tar emot inkommande order, hanterar licenser och besvarar kunders frågor kring Vectors innovativa lösningar och produkter.

Detta är ett konsultuppdrag. Start för tjänsten är från slutet av januari eller enligt överenskommelse. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Vector. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt. Det finns goda möjligheter att bli överrekryterad direkt till Vector, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som teknisk säljadministratör på Vector har du kontakt med kunder mestadels över mail och ibland över telefon. Du ansvarar för inkommande förfrågningar från kunder, återkopplar med tekniska offerter och administrerar orderhanteringen i SAP. Vidare har du en frekvent dialog med intern inköpsavdelning samt ingenjörer och utvecklare vid mer avancerade tekniska kundförfrågningar.

Utöver orderhantering och offerter kommer du också att:
 • Ansvara för fakturering och databashantering.
 • Koordinera aktiviteter för försäljningsingenjörer.
 • Sköta backofficeadministration, exempelvis uppdatera listpriser och rabatter i systemet.
 • Administrera garantiärenden och reparationer.
Det kommer finnas två till medarbetare i samma roll och den första tiden ingår introduktion och upplärningsperiod av mer seniora medarbetare.

Tjänsten passar dig med ett tekniskt intresse som söker något långsiktigt. Du trivs i en roll där du får grotta ner dig i problemlösande arbete och orderhantering. Eftersom rollen också inkluderar flera kontaktytor såväl internt som externt skall du också känna dig bekväm med service och kommunikation.

Vi söker dig som
 • Har minst tre års arbetslivserfarenhet inom administration.
 • Har erfarenhet av orderhantering och fakturering, starkt meriterande inom SAP.
 • Har ett stort tekniskt intresse.
 • Är obehindrad på svenska och engelska, både i tal och skrift.
 • Har goda kunskaper inom MS Office, framförallt Excel.
Det är meriterande om du har:

* Arbetat inom fordonsindustrin sedan tidigare.

Som person är du noggrann och välorganiserad. Du är ansvarsfull och kan se mönster och helheten i ditt arbete. Utöver detta är du serviceminded och lösningsorienterad. Eftersom du kommer arbeta i ett team och har flera interna kontaktytor ser vi också att du har en god samarbetsförmåga.

Övrig information
 • Start: Slutet av janiari
 • Omfattning: Heltid
 • Arbetstid: Kontorstider
 • Placering: Lindholmen
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vectors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Vector!