Noggrann administratör sökes till innovativa vector

Noggrann administratör sökes till innovativa vector

Trivs du med utmanande arbetsuppgifter och vill utvecklas på ett innovativt företag inom fordonsindustrin? Är du dessutom strukturerad och lösningsorienterad i ditt förhållningssätt? Nu söker vi dig som har ett öga för företagets bästa och viljan att bidra till en härlig arbetsmiljö på Vector. Läs mer om tjänsten nedan och ansök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Vectors räkning en administratör för ett långsiktigt uppdrag. Start för tjänsten är senast den 13 augusti 2018, men det är en fördel om du har möjlighet att börja tidigare. Vi söker dig som har erfarenhet inom administration och vill arbeta på en modern arbetsplats med små effektiva team och en utmärkt arbetsmiljö.

Den här rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och Vectors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Vector. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du bland annat att arbeta med:
 • Orderhantering & fakturering
 • Databashantering & Backoffice administration
 • Koordinering av aktiviteter för försäljningsingenjörer
 • Administrera garantiärenden och reparationer
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, som trivs i en både självgående och serviceinriktad roll.

Vi söker dig som
 • Har minst tre års arbetslivserfarenhet inom administration
 • Har erfarenhet av orderhantering och fakturering
 • Har mycket goda kunskaper inom svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Har goda kunskaper inom MS Office, framförallt Excel
Det är meriterande om du har:
 • Kunskap inom SAP
 • Arbetat inom fordonsindustrin
Som person är du strukturerad och välorganiserad. Du är mycket dedikerad dina arbetsuppgifter och trivs i en roll där du får ta ansvar. Vidare är du servicemined och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Utöver detta besitter du förmågan att se mönster och helheten i ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Senast den 13 augusti 2018
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Vector provides OEMs and suppliers of automotive and related industries a professional and open development platform of tools, software components and services for creating embedded systems."

Besök gärna deras hemsida för mer information: http://vector.com/