Mjukvaruutvecklare till Parker!

Mjukvaruutvecklare till Parker!

Vill du vara med och skapa nästa generation rörelse och styrtekniklösningar? Hos Parker får du chansen att arbeta i ett kreativt och drivet team. För dig med en passion för objektorienterad programmering har Parker tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Parker's räkning en mjukvaruutvecklare till kontoret i Göteborg.

Parker är en världsledande spelare inom rörelse- och styrteknik och står idag inför en viktig uppgift, nämligen att lösa vår tids största tekniska utmaningar.

Parkers resa i Mölnlycke startades 1995 av Christer och Knut, två entreprenörer som vill vara med och förändra branschen på riktigt! Både Christer och Knut är kvar på kontoret idag och kommer välkomna dig in i Parker familjen. Idag har Parker Mölnlycke ansvar för utveckling gällande IQAN produktfamilj! IQAN innebär att du kommer att få arbeta med världsledande systemlösningar för tunga arbetsfordon. IQAN erbjuder lösningar som möjliggör funktionssäkerhet, tillförlitlighet och högpresterande system. Produktportföljen består av styrenheter, displaymoduler och programvarulösningar och är unikt positionerade för att ge OEM-tillverkare möjlighet att snabbt och kostnadseffektivt utveckla innovativa lösningar.

Arbetsuppgifter

Din vardag kommer att innebära spännande kreativa arbetsuppgifter inom design, utveckling och underhåll av mjukvaruverktyg i deras produktfamilj IQAN. Du kommer att få arbeta i Windows, iOS och Android och ditt arbete kommer att användas av kunder för utveckling av fordonsfunktionalitet och användargränssnitt.

Vill du lära dig mer om Parker och IQAN, ta dig ett titt här:

Du kommer att arbeta tillsammans med mjukvaruteamet i tätt samarbete med testavdelning och deras applikationsingenjörer. Tillsammans kommer ni att vara ett litet sammansvetsat team på 25 personer. Som junior i din roll kommer du ha en Mentor som hjälper dig att utvecklas och nå din fulla potential!

Vi söker dig som

För att trivas i rollen som mjukvaruutvecklare ser vi att du har:
  • Högskoleutbildning inom relevant område
  • Goda kunskaper i objektorienterad programmering
  • Intresse för Cyber Security
  • Intresse för IOS/Android APP utveckling
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Vill du även få möjligheten att arbeta med Cloud lösningar, IOT samt databaser så kommer du att trivas hos gänget på Parker!

Som person ser vi att du tycker om att ta ansvar och ta del av ett drivet och passionerat team. Varje dag kommer du att ställas inför roliga och spännande utmaningar, så för dig som har en god problemlösningsförmåga kommer rollen alltid att utmana dig att bli bättre!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Parker här