Miljökonsult till Bergab

Miljökonsult till Bergab

Är du kommunikativ, engagerad och brinner för miljöfrågor? Nu söker Bergab en Miljökonsult som får möjligheten att jobba med allt ifrån tillståndsärenden, förstudier och miljöutredningar. Låter det intressant? Tveka inte på att söka redan idag då vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Bergabs räkning en Miljökonsult. Bergab startades för mer än 40 års sedan i en enrumslägenhet på Odinsgatan 22A i Göteborg. Sedan dess har Bergab vuxit och är numera ca 80 medarbetare fördelat med ungefär lika många personer på respektive kontor i Göteborg och Stockholm. Bergab är ett specialistföretag som erbjuder tekniska konsulttjänster inom berg, mark, vatten och miljö. De är innovativa och drivna samt besitter lång erfarenhet inom respektive specialistområde. Deras värdeord som styrker och genomsyrar det dagliga arbetet är engagemang, kunskap och samarbetsförmåga! Nu söker de förstärkning till Tillstånd och MKB-gruppen i Göteborg, vill du vara med på resan?

Som Miljökonsult får du möjlighet att arbeta med en mängd varierande uppgifter inom olika sorters branscher och projekt. Du kommer exempelvis att delta i tillståndsärenden där du ansvarar för att inhämta underlag och upprätta miljökonsekvensbeskrivningar. Men du kan även få i uppdrag att driva andra miljöutredningar och rapporter samt delta i införsäljningsmöten.

Tillsammans med två seniora kollegor utgår du från Göteborg men du kommer också att jobba i tvärfunktionella team ihop med kollegor i Stockholm. Uppdrag sker även tillsammans med kollegor från övriga discipliner på båda kontoren. Du rapporterar till projektets uppdragsledare och varje månad har ni möten med gruppchefen där ni bland annat tillsammans ser över samtligas arbetssituation i syfte att fördela resurser för att kunna hjälpas åt och möta kunds behov på bästa sätt. Du erbjuds en gedigen introduktion med ständigt närvarande kollegor som kan stötta och svara på frågor. Alltsammans för att ge dig rätt förutsättningar att lyckas.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Bergab.

Arbetsuppgifter
 • På konsultbasis arbeta mot kund med olika miljöprojekt
 • Ex. jobba med tillståndsärenden, miljöutredningar, dispensansökningar och skyddsåtgärder
 • Driva förstudier, inhämta underlag och skriva rapporter
 • Jobba mot tydliga deadlines i ett varierande arbetstempo
Tjänsten passar dig med relevant utbildning som har ett genuint miljöintresse. Du är förtroendeingivande, kommunikativ och har lätt för att knyta kontakter då du jobbar mot flera externa kontaktytor som kund, myndighet och allmänhet. Du har lätt för att samarbeta med andra, är strukturerad och noggrann då du behöver jobba i grupp med andra och i flera projekt samtidigt. Vidare är du en engagerad kunskapssökare som gärna förkovrar dig i studier och annan litteratur kopplat till miljö!

Vi söker dig som
 • Högskoleutbildning inom miljö eller med miljökoppling
 • Har ett genuint miljöintresse
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande om du
 • Har läst kurser rörande miljölagstiftning/ miljökonsekvensbeskrivningar
 • Kunskap om miljöriskanalyser
 • Har GIS-kunskap
 • Haft ett sommarjobb som berört miljö alternativt skrivit ett examensarbete med miljökoppling, gärna mot industri eller kommun
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid med provanställning inför tillsvidareanställning
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Stampgatan 15, Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Energi & Miljö, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork