Medior DevOps ingenjör till teknikkonsultbolag sökes!

Medior DevOps ingenjör till teknikkonsultbolag sökes!

Har du en Master eller Kandidat inom elektro/automation/teknisk fysik/data/mekatronik? Har du ett stort intresse för programmering, fordon/motorer och/eller hemmateknik? Är du en problemlösare som är motiverad och positivt inställd till nya utmaningar? Då är det kanske dig vi letar efter när vår kund söker en ny medarbetare!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en medarbetare som skall arbeta som DevOps ingenjör. Kunden erbjuder konsulttjänster och lösningar vilket innebär kvalitetssäkring av nyutveckling av mjukvaror i alla typer av tekniska områden så som aktiv säkerhet, självkörande fordon, uppkopplade tjänster etc. Du kommer att bli en nyckelspelare för företagets kunder och deras resa in i framtidens testprocess inom exempelvis Android, Web, IoT, Cloud Services och Embedded SW.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med utveckling av skalbara miljöer baserade på state-of-the-art-teknologi som ger effektiva lösningar för avancerad testning, verifiering och optimering.
  • Sätta dig in i dina kunders testsystem och resultatet som dessa system levererar
  • Analysera och förstå hela testsystem, produkter och alla dess varianter
  • Hitta lösningar på problem och skapa förbättringsmöjligheter
Hos kunden kommer du att bli specialist inom området och utvecklas ständigt för att hålla dig uppdaterad med dagens och morgondagens teknik. I tjänsten kommer du att ges stor frihet under ansvar och företaget präglas av öppenhet där man har roligt tillsammans! Resor kan förekomma i tjänsten.

Vi söker dig som
  • Har en master eller kandidat inom inom Elektro, Automatisering, Teknisk fysik, Data eller Mekatronik eller motsvarande
  • Har arbetslivserfarenhet av att koda i Java
  • Har två års arbetslivserfarenhet av likande arbetsuppgifter
  • Har mycket goda kunskapar i engelska och svenska i både tal och skrift
Meriterande är om du har erfarenhet av klassiskt mjukvarutest.

Som person lockas du av att fortsätta utvecklas och bli riktigt duktig på det du gör. Du är en problemlösare som är positivt inställd till nya utmaningar med ett starkt driv att leverera ett arbete som du är stolt över. Vidare är du nyfiken och kreativ och eftersom du kommer att arbeta i en konsultroll är det viktigt att du är kommunikativ och flexibel och vi ser även att du trivs i sociala sammanhang där du får möjlighet att knyta nya kontakter.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bolaget är ett teknikkonsultbolag med 220 anställda och har sitt huvudkontor i Göteborg. De erbjuder sina kunder lösningar och verktyg för att utveckla och sälja sina produkter. Företaget kännetecknas av hög servicekänsla, snabbhet och leveransprecision. Företaget befinner sig i en expansiv fas och arbetar mot flera branscher som exempelvis, fordonsbranschen, försvarsindustrin, telekom, IT, tågindustrin och medicinteknik.