Medarbetare till inventering av centralförråd

Medarbetare till inventering av centralförråd

Gillar du att arbeta självständigt? Beskriver du dig själv som strukturerad och har ett siffersinne? Kanske har du dessutom tidigare erfarenhet av att inventera? Då kan tjänsten som förrådsmedarbetare till vår kund vara tjänsten för dig. Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en person för inventering och koordinering i deras centralförråd. Uppraget inleds med en introduktion där du får en genomgång av arbetsuppgifterna samt av vad som ska inventeras. Du kommer sedan att arbeta självständigt men ha möjlighet att rådfråga dina två kollegor som arbetar i centralförrådet i dagsläget.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos företaget som är belägen på Hisingen. Uppdraget kommer att vara på heltid och kommer löpa under 6 månader. Det kan finnas chans till att fortsätta på uppdraget direkt hos företaget längre fram. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som inventerare och medarbetare i förrådet kommer du främst att arbeta med att inventera förrådets innehåll. Därtill, ta emot inkommande gods och administrera detta i deras system. Du kommer även att hantera och leverera interna orders, från de olika avdelningarna på arbetsplatsen.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av arbete på lager
  • Har truckkort
  • Har ett tekniskt intresse och förståelse för tekniska komponenter
  • Talar och skriver obehindrat på svenska
  • Har datavana
Det är meriterande om du tidigare har inventerat inom verkstad/produktion eller liknande. Eftersom vår kund har ett omgående behov, kommer vi i första hand att gå vidare med de kandidater som har möjlighet att starta direkt.

Vi söker dig som är noggrann och van vid att arbeta självgående. Du är nyfiken och inte rädd för att be om hjälp, exempelvis om du skulle vara osäker på något material. Du trivs att arbeta i högt tempo och kan strukturera upp din dag för att nå önskade resultat.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, 6 månader

Plats: Hisingen, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget kommer i nästa steg av rekryteringsprocessen.