Medarbetare till St1's centralförråd

Medarbetare till St1's centralförråd

Gillar du att arbeta självständigt? Beskriver du dig själv som strukturerad och har ett siffersinne? Kanske har du dessutom tidigare erfarenhet av att inventera? Då kan tjänsten som förrådsmedarbetare till St1 vara tjänsten för dig. Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för St1's räkning en person för inventering och koordinering i deras centralförråd. Uppdraget inleds med en kortare introduktion där du får en genomgång av arbetsuppgifterna samt av vad som ska inventeras. Du kommer sedan att arbeta självständigt men ha möjlighet att rådfråga dina två kollegor som arbetar i centralförrådet i dagsläget.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos St1. Uppdraget kommer att vara på heltid och kommer löpa över 5-6 månader initialt med chans till förlängning om alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som inventerare och medarbetare i förrådet kommer du främst att arbeta med att inventera förrådets innehåll. Därtill, ta emot inkommande gods och administrera detta i deras system. Du kommer även att hantera och leverera interna orders, från de olika avdelningarna på raffinaderiet.

Vi söker dig som
  • Har ett tekniskt intresse och förståelse för tekniska komponenter
  • Talar och skriver obehindrat på svenska
  • Har datavana
Det är meriterande om du tidigare har inventerat inom verkstad/lager/produktion eller liknande. Har du truckkort är det ett stort plus i kanten. Eftersom vår kund har ett omgående behov, kommer vi i första hand att gå vidare med de kandidater som har möjlighet att starta direkt.

Vi söker dig som är noggrann och van vid att arbeta självgående. Du är nyfiken och inte rädd för att be om hjälp, exempelvis om du skulle vara osäker på något material. Du trivs att arbeta i högt tempo och kan strukturera upp din dag för att nå önskade resultat. Vidare har du ett tekniskt intresse och vill lära dig mer om olika komponenter och material.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Plats: St1 Raffinaderi, Hisingen
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och St1s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

St1 vision är att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Vår affär omfattar hela kedjan från raffinering av råolja till försäljning till slutkund. Vi producerar drivmedel som vi säljer till privatkunder via vårt stationsnät, till industri- och marinkunder via direktförsäljning samt till andra oljebolag. Våra depåer finns runt om i landet, för att kunna leverera produkterna på ett mer kostnads- och miljömässigt sätt.