Maskiningenjör i Göteborg

Maskiningenjör i Göteborg

Nu söker vi på Academic Work en maskiningenjör som vill utvecklas vidare inom ett konsultuppdrag där du får arbeta med stora aktörer inom fordonsindustrin till vår kund. I rollen som maskiningenjör kommer du arbeta med test och analys i syfte att förbättra och optimera system samt komponenter. I rollen kommer du få stort eget ansvar och möjlighet att växa med din egen ambition! Varmt välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en maskiningenjör till ett företag i Göteborg. Företag är ett globalt bolag inom ingenjörssektorn som har drygt 50 kontor utplacerade i Europa och Kina med över 4000 anställda specialister. De innovativa lösningarna som framställs av deras kompetenta personal går att finna på marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter. Företaget arbetar med konsultuppdrag till stora aktörer inom fordonsbranschen och söker nu ytterligare en kollega som vill utvecklas i sin roll som maskiningenjör!

Du kommer vara anställd av oss på Academic Work och arbeta som konsult. Uppdraget är med start omgående och på heltid, det finns stora möjligheter att på sikt bli anställd direkt hos företaget, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som maskiningenjör kommer du att arbeta i olika projekt ute hos företagets kunder där du utför prover och analyser i syfte att förbättra samt optimera system och komponenter. Projekten kan variera vilket innebär att du får möjlighet att bygga en bred kunskap där du tillsammans med din närmsta chef får komma överens om vilket projekt du kommer arbeta i.

Du kommer till exempel att:
 • Utföra tester och analyser hos kundernas olika system. Egenskaper företaget tittar på i arbetet är exempelvis prestanda och livslängd inom exempelvis elsystem, emissioner, ventilation, motorer eller andra mekaniska konstruktioner
 • Ta fram provprogram och mätpunktslista vid uppstart av proverna
 • Sammanställa analyser och rekommendationer i tekniska rapporter
Vi söker dig som
 • Har som en civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom energi- och miljöteknik eller maskinteknik
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska inom både tal och skrift
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du
 • Skrivit exjobb mot eller arbetat inom fordonsbranschen eller varit engagerad i relevanta projekt inom automotive
 • Har körkort för lastbil
I den här processen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är:
 • Problemlösande
 • Initiativtagande
 • Kommunikativ
Vi ser gärna att du tar stort ansvar för att arbeta mot uppsatta mål och att du också analytisk i ditt arbetssätt samt att du även har ett stort intresse för teknik.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Månadslön
 • Placering: Göteborg
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se