Marknadsspecialist till bolag inom automotivebranschen

Marknadsspecialist till bolag inom automotivebranschen

Vår kund erbjuder dig en bred marknadsroll med globala kontaktytor i ett samarbete med en PR-byrå. Du kommer att ha en vital funktion för kunder som köper och kör bilar ifrån ett av världens största företag inom automotivebranschen. Är detta din nya utmaning? Ansök redan idag!

Information om uppdraget

Nu söker vi en driven marknadsspecialist att arbeta inom marknadsföringskampanjer och implementeringar av system hos vår kund. Ansvarsområdet är inom en IT-baserad avdelning och du kommer att arbeta för en av automotivebranschens absoluta jättar. Du kommer ha ett samarbete med en PR-byrå och nära samarbeten med kollegor på global nivå. Aktuellt projekt handlar om att utveckla och leverera IT för att driva globalisering, utveckling och förändring ur ett kostnadseffektivt perspektiv. Ditt uppdrag blir att säkerställa att användare är medvetna om de tjänster som finns, vad som skall användas till vad och hur man får ut så mycket som möjligt från tjänsterna. Rollen är ny i teamet och du kommer därför ha möjligheten att vara med och forma den.

Du erbjuds
  • Möjligheten att utvecklas i en global organisation
  • En tjänst där du får arbeta brett med marknadsföring
  • Foten in på ett globalt bolag
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om [vårt konsulterbjudande]( Heltid: https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Hjälpa till att skapa en User-Adoption Strategy för samarbetstjänsterna och genomföra den.

Utveckla och upprätthålla en god kunskap inomom Office 365-suit of collaboration tools, andra Enterprise-Collaboration tools och integreringar.

Driva / främja / inspirera omvandlingen från traditionella Collaboration tools till moderna sätt av att arbeta (t ex MS-Teams)

Agera slutanvändare och produktivitetsexpert för interna avdelningar och vägled dessa.

Anordna webbseminarier, presentationer och utbilda genom 1:1 mentorskapstillfällen.

Vi söker dig som

Har studerat en eftergymnasial utbildning inom relevant område och/eller arbetat i en marknadsroll med relevanta uppgifter och ansvar.

Har goda kunskaper i Office 365.

Har goda kunskaper i svenska och engelska vad gäller tal och skrift.

Har erfarenhet av agila processer, exempelvis scrum.

Som person är du:

Kommunikativ

Kreativ

Strukturerad

Självgående

Ansvarstagande

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se