Marknadsledande GM-gruppen söker vassa säljare!

Marknadsledande GM-gruppen söker vassa säljare!

Söker du en arbetsplats med en familjär stämning, höga ambitioner och frukostklubb? Sporras du av tävlingar och vill ständigt utmana dig själv? Då kan du vara GM-gruppens nästa stjärnsäljare!

Information om uppdraget

GM-gruppen har sedan lång tid tillbaka varit specialister på marknadsföring genom storbildskärmar runt om i landet. Idag är dom Sveriges ledande mediaföretag inom ljusstarka, digitala storbildsskärmar för rörliga budskap.
Genom att erbjuda företag, föreningar och myndigheter möjlighet att profilera sig i en exklusiv medieform som har mycket stor genomslagskraft har man nått stora framgångar och vill nu ha med dig på tåget! Var med och leverera medietjänster med knivskarp bild och lyskraft med modern LED-teknik som fångar uppmärksamheten även mitt på ljusa dagen.

GM-gruppen söker idag en säljare som är redo att ta nya steg i karriären. Om du vill ha en arbetsplats där teamkänslan och business står i huvudfokus, ja då har du hittat rätt!
Hos GM-gruppen arbetar med kontinuerlig kompetensutveckling och för dig som vill finns stora möjligheter att utvecklas och bli en del av deras framgångsresa.

Idag är dom ca 22 säljare på kontoren i Göteborg och Borås. Man arbetar i tätt sammansvetsade team med både seniora och juniora säljare. GM-gruppen tror på stor frihet och förespråkar innovation och att våga utvecklas. Som tidigare nämnt präglas GM-gruppen av att hela tiden utveckla sina säljare inom relevanta områden. Just nu står kundkännedom, key account-försäljning och personlighetsutbildningar i fokus för gruppen. I arbetsgruppen finns det stor erfarenhet av både branschen och yrket som säljare, så för dig som vill är detta ett gyllene tillfälle att boosta din kompetens!
GM-gruppen är övertygade om att en platt organisation med nära till chefen innebär att man både kan vara flexibel mot sina kunder och skapa en bra miljö att arbeta i. Ditt mående är viktigt och därför har GM-gruppen förlagt arbetstiderna till 08.00-16.00, på fredagar tar du helg redan vid 15.00!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och GM:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos GM-gruppen.

Arbetsuppgifter

Som säljare på GM-gruppen arbetar du i en key account-roll där du får ansvar över att bygga upp och förvalta din egna kundportfölj. I rollen kommer ett av dina stora fokusområden vara relationsskapande och ditt främsta arbetsredskap kommer att vara telefonen.

Varje dag på GM-gruppen kommer att vara unik. Rollen som säljare ger dig en varierande vardag där du möter en stor variation av kunder med både små och stora behov. Tävlingar, familjär stämning och en arbetsplats med stort engagemang utlovas!

Arbetsuppgifter:
 • Uppsökande försäljning via telefon, B2B
 • Bygga relation med kund
 • Skräddarsy lösningar åt befintliga kunder
Med ditt stora engagemang och initiativförmåga kommer du att få stor frihet och ta stor plats i arbetet med GM-gruppens spännande kunder. Du är som person affärsmässig och varje dag kommer du att ställas inför spännande utmaningar och vi ser att du som är driven och är ihärdig i ditt arbete kommer att trivas i rollen hos GM-gruppen.

Som säljare kommer det vara viktigt att vara flexibel. GM-gruppen arbetar med tankesättet Varje Kund är unik

Vi söker dig som

Vi söker dig som har ett genuint intresse för försäljning och som söker en arbetsplats med varierande kunder från hela Sverige där enbart du själv sätter gränser för det du kan åstadkomma.
 • Har mellan 1-5 års erfarenhet av uppsökande försäljning via telefon, B2B
 • Är driven, målmedveten och älskar utmaningar
 • Älskar att tävla
 • Innehar Goda kunskaper i Svenska
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Arbetstider: Mån-tors: 08.00-16.00, fre: 08.00-15.00
 • Lön: Marknadsmässig
 • Placering: Göteborg eller Borås
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Andreas Hammarbäck
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och GM-gruppens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till:
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GM Moving Message ingår i koncernen Ad City Media (ACM) och är Sveriges ledande företag inom ljusstarka digitala storbildsskärmar för rörliga budskap. Vi erbjuder företag att nå ut med sitt budskap med hjälp av rörlig reklam på storbildsskärmar runt om i landet. Med strategiska placeringar såsom Ullevi, Scandinavium, Globen, Stureplan, Stockholmsmässan och ca 50 platser till, är våra storbildsskärmar välkända och populära reklamplatser för stora som små företag.