Marknadsföringsstudent sökes till meriterande deltidsjobb

Marknadsföringsstudent sökes till meriterande deltidsjobb

Är du student och vill samla på dig meriterande erfarenhet inom marknadsföring? Har du ett kreativt sinne och trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter? Har du dessutom ett intresse för teknik? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker en marknadsföringsassistent till Valmet på Lindholmen i Göteborg. Vi arbetar med löpande urval så sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Valmets räkning en student till enheten Marketing. Med över 12 000 medarbetare globalt är vår kund bland de ledande leverantörerna inom massa-, pappers- och energiindustrin, och jobbar med försäljning, projektledning, tillverkning och service av indunstningsanläggningar, sodapannor, kraft- och värmeanläggningar.

Du kommer att arbeta 1-2 dagar i veckan med möjlighet till fler pass. Det är därför viktigt att du som söker har möjlighet till detta.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Valmet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Valmets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

I rollen som marknadsföringsassistent kommer du ha varierande arbetsuppgifter inom marknadsföring. I rollen ges du utrymme att förverkliga och utveckla dina idéer inom marknadsföring, främst gällande web och sociala medier.

Du kommer till exempel att:
 • Utveckla digitalt innehåll för t ex webbsidan, intranät och sociala medier
 • Redigera och utveckla försäljning- och marknadsföringsmaterial
 • Uppdatera och utveckla distributionskanaler; web, kundmail, eller interna verktyg
Tjänsten passar dig som brinner för marknadsföring, är student och som redan nu vill samla på dig värdefull arbetslivserfarenhet. Vidare vill du kombinera ditt intresse för marknadsföring och teknik hos ett internationellt bolag.

Vi söker dig som
 • Studerar en högskole eller universitetsutbildning inom marknadsföring eller liknande
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Goda kunskaper i Indesign, Photoshop och Officepaketet
 • Har möjlighet att arbeta 1-2 dagar i veckan
Det är meriterande om du har arbetat med webbredigering

För att trivas i rollen är du en analytiskt lagd person vars tankeverksamhet präglas av noggrannhet och struktur. Du är ambitiös med en stark vilja att utvecklas och lära dig nytt. Du har ett inre driv och tar gärna egna initiativ för att bidra till gruppens mål. Vidare har du god förmåga att samarbeta med andra samtidigt som du är lyhörd inför andras tankar och åsikter och kan jobba självständigt.

Dedikerad konsultchef
I din roll som konsult via Academic Work kommer jag säkerställa att du får de bästa förutsättningarna som möjligt inför och under ditt uppdrag. Vi kommer tillsammans, utifrån ditt behov, ha kontinuerliga uppföljningar och möten för att se till så att du trivs och är fullständigt nöjd. Du kan se mig som din karriärspartner och ett bollplank om du skulle behöva information, tips eller coachning.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 8-16h/vecka
 • Arbetstid: Kontorstider
 • Placering: Lindholmen, Göteborg
 • Lön: Timbaserad lön
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln med annonsid i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
 • Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kunden är världsledande leverantör av utrustning och tjänster för kemikalieåtervinning i massindustrin samt pannanläggningar för värme och kraft från biobränsle, avfall, olja och gas. De levererar processer, utrustningar och skräddarsydda specialtjänster till olika industrier. Vidare ingår de i en stor koncern som finns i fler än 50 länder och betjänar kunder inom bland annat massa- och pappersindustrin, berg- och mineralbearbetningsindustrin, energiindustrin.