Market Analyst till Dr Oetker!

Market Analyst till Dr Oetker!

Är du en sifferdetektiv som drivs av att djupdyka i statistik och samband? Är du riktigt duktig på Excel? Söker du en roll där arbetet kan innebära en stor inverkan på organisationens angreppsätt mot framtida framgångar? Då är detta tjänsten för dig! Dr. Oetker söker nu en Market Analyst till kontoret i Gårda. Ta chansen, sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Market Analyst till Dr Oetker. Rollen är ny för organisationen och kommer dels utgå från att man analyserar data kring marknaden och dels att vårda data i olika system.

Dr. Oetker Sverige AB, med kontor i Gårda, har idag 18 st medarbetare. Stämningen på kontoret beskrivs enligt följande: Vi värnar om de anställda och ser gärna att man har kul på jobbet samtidigt som man utför ett viktigt arbete. Många på kontoret har arbetat här under en längre tid och det är ett gott kvitto på att medarbetarna trivs. Rollen i sig kan komma att utvecklas längre fram givet dina drivkrafter. Arbetstider är kontorstid med möjlighet till flex.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Dr Oetker. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt.

Arbetsuppgifter

Som Market Analyst kommer du arbeta med marknadsanalyser.

Du kommer till exempel att:
 • Kombinera och analysera kund och konsumentdata
 • Uppdatera system och säkerställa att korrekt information ligger på rätt plats
 • Presentera data gentemot interna kontaktytor
I tjänsten får du möjlighet att lära dig SAP! Något som är mycket meriterande på CV.

Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper inom officeprogrammen, framförallt Excel
 • Har goda kunskaper inom det svenska språket i tal och skrift
 • Har goda kunskaper inom det engelska språket i tal och skrift
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet från att arbeta i SAP
 • Tidigare arbetat med analys eller statistik
 • Har studerat ekonomi på eftergymnasisal nivå
Stor vikt i denna processen kommer läggas vid personlig lämplighet. Som person är du analytiskt lagd. Du är en sifferdetektiv som gillar att se samband och arbeta med statistik. Du är strukturerad och trivs med ordning och reda. Du arbetar på ett sätt som lämpar sig för att arbeta mot deadlines. Vidare är du en positiv person som gärna sprider leenden på kontoret.

Övrig information
 • Start: Januari 2019
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Gårda, Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Dr Oetkers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
[Academic Work](mailto: gbg01@academicwork.se).
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dr. Oetker ingår i Oetker-Gruppen som är ett familjeägt företag i fjärde generationen. Med nära 100 miljarder kronor i omsättning och omkring 26 000 anställda världen över är företaget en av de största aktörerna på den europeiska livsmedelsmarknaden.

Dr. Oetker står bakom en rad etablerade varumärken runt om i Europa. Produkterna finns bland annat i kategorierna fryst pizza, müsli, bakprodukter (bakpulver och vaniljsocker), bak- och dessertmixer, sylt- och saftningsprodukter, snacks, mejeriprodukter och fiskrätter.

Det svenska dotterbolaget, Dr. Oetker Sverige AB, etablerades 2003. Förutom det kompletta sortimentet av förädlade bak- och dessertprodukter med allt från bakpulver, vaniljsocker och gelatinpulver till nötter, mandlar och glasstillbehör har Dr. Oetker Sverige även introducerat en av företagets storsäljande produktserie, Ristorante Pizza.