Logistikkoordinator till världsledande företag!

Logistikkoordinator till världsledande företag!

Har du tidigare erfarenhet av en administrativ roll? Vill du vara en del av ett globalt företag där möjligheterna till utveckling är stor? Då bör du läsa vidare! Rollen som logistikkoordinator är både utmanande, utvecklande och oerhört viktig för organisationen. Sök redan idag - urval sker löpande!

Information om uppdraget

I den här rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara orderregistrering för både interna och externa kunder, leveransbevakning, kontakt med speditörer, varierande skeppningar, huvudsakligen inom men även utanför EU. Vidare är din uppgift att se till att kunderna upplever bästa möjliga service när de har frågor. Att tydligt kommunicera med olika delar av företaget är nyckeln till framgång i denna roll.

Det aktuella företagets kontor är placerat endast 15 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg.

För att trivas i denna roll bör du vara noggrann, flexibel och alltid sätta kundens önskemål och förväntningar först! Du bör vara positiv, tycka om att ha flera bollar i luften och se fram emot ett arbete där du utför god service och under perioder i mycket högt tempo.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kundföretaget. Uppdraget är en långsiktig heltidstjänst. Uppdraget är till en början på 6 månader och det finns goda möjligheter att bli förlängd. Möjligheten att bli överrekryterad till företaget finns också förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår det att ge företagets kunder den allra bästa servicen i form av ordermottagning, transportplanering samt skeppning av produkter och svara på alla frågor om tillgänglighet och leverans. Du kommer dagligen ha kontakt med såväl säljorganisation, marknad, service, lager och fabrik för att lösa kundernas behov av leveranser och information. Tjänsten innebär mycket internationella kontakter och ett varierande arbete där dagen aldrig går långsamt!

Du kommer till exempel att:
 • Planera och boka transporter
 • Ansvara för orderhanteringen
 • Besvara inkommande kundärenden, främst via mail
 • Fakturera
Tjänsten passar dig som är serviceinriktad, kommunikativ, lyhörd och stresstålig. Du trivs med att vara spindeln i nätet, du har ett öga för detaljer samt förmågan att se helheten. Vidare har du inga problem med att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och besitter en förmåga av att agera effektivt även när förutsättningarna förändras.

Vi söker dig som
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
 • Har erfarenhet av att arbeta i affärssystem
 • Har minst ett års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Är en van användare av Excel
Det är meriterande om du:
 • Har relevant utbildning inom logistik
 • Har arbetat med export och tull tidigare
Att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter och att du talar och skriver på engelska obehindrat är en förutsättning, då tjänsten innebär mycket kontakt med internationella kunder.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)