Logistikkoordinator till Nordic Bulkers!

Logistikkoordinator till Nordic Bulkers!

För dig med ett brinnande intresse för transport och logistik kan detta vara det perfekta jobbet för dig! Vi söker dig som motiveras av att arbeta i en logistiktjänst som innebär arbete med hela kedjan. Nordic Bulkers är ett bolag som värderar lojalitet och goda samarbetsrelationer, låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Nordic Bulkers är ett bolag som satsar långsiktigt på sina medarbetare och söker därför dig som ser dig långsiktigt i tjänsten. I rollen som logistikkoordinator kommer du arbeta i deras största affärsområde som är indelat i två team bestående totalt av 11 logistikkoordinatorer. För att säkerställa bästa möjliga start kommer du få upplärning på plats för att därefter kunna arbeta hemifrån till viss del.
Vidare är detta ett konsultuppdrag som initialt pågår i sex månader, med chans till förlängning.

Du erbjuds:
 • Möjlighet att arbeta med hela logistikkedjan
 • Vara en del av en grupp med god sammanhållning som gärna hjälper varandra
 • Möjlighet till långsiktigt uppdrag om båda parter är nöjda med samarbetet
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som logistikoordinator kommer du ansvara för trafiker inom Europa med fokus på kundens transporter och terminalaktiviteter mellan Norden och övriga Europa. Det handlar om att boka och planera transporter och terminalaktiviteter med hjälp av externa operatörer på väg, järnväg och sjö. I rollen har du kontakt med både kunder och leverantörer avseende såväl de operativa som ekonomiska delarna.

Vi söker dig som
 • Har en färdigställd utbildning inom logistik/spedition, ekonomi eller motsvarande erfarenhet inom området.
 • Har mycket goda kunskaper i Excel
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då arbetet sker på dessa språk.
Det är meriterande om du:

* Har arbetat i en liknande roll tidigare, gärna inom spedition, ekonomie eller flödesplanering.

Som person är du:
 • Noggrann
 • Strukturerad
 • Samarbetsvillig
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordic Bulkers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se