Logistikkoordinator på marknadsledande logistikföretag!

Logistikkoordinator på marknadsledande logistikföretag!

Har du ett brinnande intresse för transport och logistik? Då kan detta vara det perfekta jobbet för dig som söker en logistiktjänst där du får arbeta med hela kedjan! Det finns goda möjligheter för rätt person att även arbeta kvar långsiktigt. Finner du tjänsten intressant? Tveka inte att ansöka redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Nordic Bulkers räkning en logistikkoordinator. Arbetstiderna är mån-fre kl.08.00-17.00. Du kommer arbeta inom kundens största affärsområde som är indelat i två team bestående totalt av 11 logistikkoordinatorer. Nordic Bulkers är ett bolag som satsar långsiktigt på sina medarbetare. De söker därför dig som ser dig långsiktigt i tjänsten. Historiskt ser Nordic Bulkers internt vad gäller chefsrekryteringar och är ett bolag där lojalitet, på sikt, betalar sig.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är ett konsultuppdrag på lång sikt med möjligheter att i framtiden få en direktanställning.

Arbetsuppgifter

Som logistikoordinator kommer du ansvara för trafiker inom Europa med fokus på kundens transporter och terminalaktiviteter mellan Norden och övriga Europa. Det handlar om att boka och planera transporter och terminalaktiviteter med hjälp av externa operatörer på väg, järnväg och sjö. I rollen har du kontakt med både kunder och leverantörer avseende såväl de operativa som ekonomiska delarna.

Vi söker dig som

Vi söker dig som läst en utbildning med inriktning mot logistik/spedition, ekonomi eller motsvarande. Du talar och skriver obehindrat på engelska och har goda kunskaper inom Excel.

Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll tidigare, gärna inom spedition, ekonomi eller flödesplanering.

Som person är du noggrann, lyhörd, strukturerad och besitter en god samarbetsförmåga. Du besitter en mycket god serviceförmåga gentemot såväl kunder som leverantörer och eftersom tjänsten stundvis innefattar ett högt tempo är det viktigt att du är stresstålig.

Övrig information
  • Start: Omgående, med viss flexibilitet
  • Omfattning: Långsiktigt
  • Placering: Centrala Göteborg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se