Lagermedarbetare till Yara Marine Technologies AB!

Lagermedarbetare till Yara Marine Technologies AB!

Har du tidigare arbetat inom lager och har administrativ erfarenhet? Föredrar du fysiskt arbete där du kan få träning på köpet under arbetstid? Är du dessutom en nogrann person som trivs med eget ansvar? Då är tjänsten som lagermedarbetare till Yara Marine Technologies AB något för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Yara Marine Technologies AB:s räkning en lagermedarbetare. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Yara Marine Technologies AB. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till 6 månader. Det finns goda möjligheter att på sikt bli tillsvidareanställd direkt av Yara Marine, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare kommer dina huvuduppgifter vara orderplock och packning av företagets produkter. Du får en bra introduktion av en mer senior kollega som också kommer vara din närmsta kollega.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Orderplock utifrån listor i Excel.
 • Boka in och ut material i företagets affärssystem.
 • Ansvara för ordning och reda på lagret
 • Ansvara för lastplanering och återrapportering av leveranser.
 • Pall- och pakethantering, sortering lossning och lastning.
Vi söker dig som

Tjänsten passar dig som vill skaffa dig meriterande erfarenhet av branschen samt ges möjlighet till snabb personlig- såväl som professionell utveckling. Du kommer få möjligheten att så småningom ta stort eget ansvar och växa in på Yara Marine Technologies AB.

Vi söker dig som..
 • Har tidigare erfarenhet av lagerarbete.
 • Har erfarenhet av administrativt arbete i Excel samt något affärssystem.
 • Innehar B-körkort.
 • Innehar truckkort.
 • Talar och skriver svenska flytande samt har god förståelse för engelska språket.
 • Tycker om ordning och reda.
Som person är du noggrann, strukturerad och är mån om att hålla uppsatta deadlines. Du kan arbeta på ett strukturerat sätt samt kan prioritera och organisera ditt arbete. Vidare behöver du inneha en god problemlösningsförmåga och vara händig.

Övrig information
 • Start: September
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Julia Rundberg, julia.rundberg@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Yara Marine Technologies önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Yara Marine Technologies utvecklar innovativa och högpresterande system inom miljö och energisparande teknik för sjöfartsindustrin. Företaget grundades 2010, men har genom sina ägare och medarbetare, lång erfarenhet inom den marina industrin.
Yara Marine Technologies uppdrag är att ta fram lösningar för avgasrening och energibesparing som inte bara gynnar miljön, utan också skapar betydande ekonomiska besparingar för företagets kunder. Företaget är idag en av de ledande leverantörerna av avgasreningssystem inom marinindustrin och det första företaget i branschen som erbjuder in-line SOx scrubber. I april 2014 förvärvades Green Tech Marine av Yara International ASA och är nu en del av Yaras Environmental division.