Lagermedarbetare på deltid till XVIVO Perfusion

Lagermedarbetare på deltid till XVIVO Perfusion

Söker du ett deltidsarbete där du kan skaffa värdefull erfarenhet samtidigt som du drygar ut studentkassan? Nu finns möjligheten att arbeta ett par dagar i veckan vid sidan av dina studier hos XVIVO Perfusion i centrala Göteborg. Trivs du med ett fysiskt arbete och vill komma till ett företag med familjekänsla är detta rätt tjänst för dig. Sök nu då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Som lagermedarbetare kommer du att arbeta med ompackning av företagets senaste produkt men även plocka order efter beställning. Du kommer också att vara behjälplig vid inleveranser där du plockar upp och ställer material på rätt plats i lagret.

Har du logistik-och lagererfarenhet med dig sedan tidigare ser kund gärna att du är med i att arbeta med lageroptimering tillsammans med din kollega på lagret, i syfta att underlätta plock/pack.

Du erbjuds

* Möjlighet till sommarjobb

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
  • Ompackning av varor
  • Plock och packning av order
  • Ta emot inleveranser
Tjänsten passar dig som vill arbeta i en roll som innebär fysiskt arbete och där det krävs att du jobbar strukturerat och är noggrann för att ordrarna ska packas korrekt innan de skickar vidare till kunden. Arbetsuppgifterna kräver att du kan läsa orderbekräftelse samt göra dig förstådd på svenska för att kunna förstå och följa arbetsinstruktionerna.

Vi söker dig som
  • Är studerande och har minst 1 år kvar av dina studier
  • Kan arbeta 2 dagar i veckan löpande
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Som person agerar du effektivt och har en förmåga att kavla upp ärmarna när det är mycket att göra. Du tar ansvar för din uppgift, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina arbetsuppgifter vidare så att de leder i målets riktning.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid 2 dagar i veckan löpande
  • Placering: Centrala Göteborg
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se