Lagermedarbetare med fokus på reservdelsförsäljning till VM Trailer

Lagermedarbetare med fokus på reservdelsförsäljning till VM Trailer

Har du en bakgrund inom lager och är redo för nya utmaningar? Trivs du i en varierande roll där du får arbeta med både lagerhantering och försäljning? Nu söker VM Trailer en lagermedarbetare till deras lager. Låter det som något för dig, sök redan idag då vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en lagermedarbetare till VM Trailer. På VM Trailer blir du en del av en av Europas ledande tillverkare av transportfordon. I rollen kommer du arbeta tillsammans med två andra kollegor i lagret där du kommer ansvara för reservdelsförsäljningen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos VM Trailer. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcker dig initialt på 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare kommer du vara stationerad i VM Trailers lager samtidigt som du arbetar med reservdelsförsäljning mot kunderna. I din roll kommer du bland annat att säkerställa lagerstatus, ta emot telefonsamtal samt leveranser. Vidare så arbetar du i relation till kunderna genom att säkerställa god service och försäljning av reservdelar. Rollen är således bred och kombinerar både lagerhantering och försäljning.

Du kommer till exempel att:
 • Hålla ordning på lagret både administrativt och praktiskt.
 • Bemöta kundernas ärenden genom telefon och direktkontakt.
Vi söker dig som
 • Har dokumenterad erfarenheter av arbete i lager om minst ett år.
 • Har tidigare erfarenheter av arbete med dator som arbetsredskap och erfarenheter av administrativa arbetsuppgifter.
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska, detta eftersom tjänst innebär att du behöver kommunicera på båda språken i relation till kollegor, kunder och leverantörer.
 • Har truckkort.
Det är meriterande om du..
 • Tidigare har arbetat i en säljande roll.
 • Arbetat med reserv- eller fordonsdelar.
Som person trivs du i en roll där du arbetar självständigt och strukturerat. Då du kommer ha mycket kontakt med kunder och leverantörer är du kommunikativ och vill alltid vara behjälplig. Du är snabb när det kommer till att lösa problem och vill alltid leverera kvalitativa lösningar för att säkerställa kundnöjdhet. Du är flexibel i din roll och trivs i en varierande vardag, där du får hjälpa till där det behövs på lagret.

Övrig information
 • Start: Maj, enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid, sex månader initialt. Mån-tors: kl. 06.42-16.00 fre: kl. 06.42- 12.18.
 • Placering: Härryda.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och VM Trailers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VM Trailer flyttade produktion från Göteborg till nybyggda lokaler i Härryda redan 1999. Företaget är idag en av Europas ledande tillverkare av transportfordon och kan idag erbjuda det i särklass bredaste utbudet av standard och specialsläp för i stort sett samtliga transportbehov. VM Trailer och Härryda Släp arbetar med ständiga förbättringar för att vara ledande inom utveckling och tillverkning av transportfordon i Norden och är kvalitets certifierade enligt standarden SS-EN ISO 9001:2008.