Är du FlexLinks nya processutvecklare inom inköp?

Är du FlexLinks nya processutvecklare inom inköp?

Tycker du om att hitta lösningar och vill vara med och utveckla FlexLinks inköpsprocesser? Tycker du om att ha mycket kontakt med människor och har viljan att alltid bli och prestera ännu bättre? Har du minst tre års erfarenhet av att arbeta med inköp och förbättringsarbete samt arbetat i SAP? Detta är helt rätt tjänst för dig som utöver ovan vill ta nästa steg i din karriär. FlexLink erbjuder dig ett långsiktigt arbete i en internationell miljö med härliga kollegor, där du kommer ta ett stort ansvar i din roll och utveckla verksamheten. Ser framemot din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för FlexLinks räkning en processutvecklare inom inköp. Du kommer ingå i företagets inköpsavdelning som idag består av åtta medarbetare. Teamet behöver förstärkning då dem implementerar ett nytt affärssystem, SAP, och vill fortsätta att utveckla sina inköpsprocesser. För rätt person har vi överseende med uppsägningstid.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos FlexLink. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. FlexLinks ambition är att på sikt kunna erbjuda en anställning direkt hos dem, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som processutvecklare inom inköp kommer du arbeta med att utveckla företagets inköps- och logistikflöden i SAP. Du ska se att företagets krav är representerade i systemdesignen för inköp, kvalitet och planering. Vidare ska du förstå och leverera viktig information till verksamheten och driva företagets inköpsprocesser framåt. Resor i tjänst kommer att förekomma, ca 20 dagar per år, inom Europa och framåt även till Asien.

Du kommer till exempel att:
 • Bidra till konkreta förbättringsåtgärder och förslag på processflöden
 • Agera support till organisationen
 • Utveckla och genomföra nya affärsprocesser enligt företagets behov
 • Delta i workshops relaterade till den specifika affärsprocessen
Tjänsten passar dig som vill arbeta i en bred och utmanande roll där du får ha ett nära samarbete med organisationen. Du drivs av att alltid bli bättre och att toppa gårdagen. Vidare tycker du om att vara en del av en internationell och föränderlig miljö där utveckling står i centrum. Du har möjlighet att resa i tjänsten, både över dagen och med övernattning.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, alternativt motsvarade arbetslivserfarenhet
 • Har minst 3 års erfarenhet av inköp och logistik samt arbetat med förbättringsåtgärder
 • Goda kunskaper i SAP
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat då du dagligen kommer kommunicera på dessa språk
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du
 • Erfarenhet från industrisektorn eller teknikbakgrund
 • Hanterat implementering av nytt affärssystem tidigare
 • Arbetet i ett internationellt företag
Som person har du en strategisk förmåga och driver dina arbetsuppgifter framåt på egen hand. Du tar egna initiativ och tycker om att ha mycket kontakt med människor. Vidare tycker du om att driva projekt och se resultat av det du arbetar med. Du har ett stort intresse för utveckling och ser lösningar istället för utmaningar.

Övrig information
 • Start: Omgående. Överseende med uppsägningstid.
 • Omfattning: Långsiktigt.
 • Placering: Göteborg, Gamlestaden.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och FlexLinks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork