Långsiktig anställning för erfaren ekonomiassistent till fordonsbranschen

Långsiktig anställning för erfaren ekonomiassistent till fordonsbranschen

Vi söker nu en ekonomiassistent för en långsiktig anställning hos vår kund inom fordonsbranschen. I denna roll kommer du arbeta tillsammans med sju andra personer i ett gott team och hantera både kund- och leverantörsreskontra. Du erbjuds ett stort ansvarsområde och tanken är att du ska växa och utvecklas tillsammans med dem under en lång tid. Är du effektiv och noggrann i ditt arbetssätt? Då tror vi att du är rätt person för jobbet!

Information om uppdraget

Academic Work söker en ekonomiassistent till vår kund inom fordonsbranschen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du arbeta med kund- och leverantörsreskontra.

Du kommer till exempel att:
 • Ha kundreskontraansvar: arbeta med uppföljning och rapportering av förfallna kundfakturor, påminnelsehantering mot kund samt vidta lämpliga åtgärder för att säkerställa betalning. Du kommer också arbeta med uppdatering av kundmasterdatan, följa upp prisdifferenser och skapa orders och rapporter
 • Vara processägare för skanning i SAP: säkerställa att fakturorna är korrekt inlästa och vara delaktig i att säkerställa korrekt masterdata för leverantörer
 • Ansvara för att hantera fakturor utan inköpsorder: kontera fakturor, utbilda användare och göra utredning av öppna poster på kontot
Tjänsten passar dig som älskar att få ta ansvar och som vill hitta ett arbete där du får utvecklas på lång sikt!

Vi söker dig som
 • Har minst en gymnasieutbildning inom ekonomi eller motsvarande
 • Har erfarenhet i SAP samt momskunskaper
 • Har minst 3 års erfarenhet från ekonomiarbete inom ett större producerande företag
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du strukturerad, noggrann och har lätt för att samarbeta med andra. Du kan snabbt sätta dig in i processflöden och är effektiv i ditt arbetssätt!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid tillsvidare
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Mölndal
 • Kontaktuppgifter: Kajsa Hedegren, Consultant Manager
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork