Kvalitetskontrollant till Powercell

Kvalitetskontrollant till Powercell

Har du en teknisk gymnasial utbildning med efterföljande erfarenhet av tekniskt arbete eller tar du just nu ett sabbatsår från dina ingenjörsstudier? Vill du arbeta för en grönare värld med tekniska produkter i absolut framkant? Just nu söker Powercell en Kvalitetskontrollant, sök omgående då vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Kvalitetskontrollant till Powercell. Powercell utvecklar och tillverkar bränsleceller drivna av vätgas vilka är ett miljövänligt alternativ till dagens förbränningsmotorer. Med säkrad patent på sina unika produkter driver de den framtida utvecklingen mot en grönare värld!

Som Kvalitetskontrollant kommer du få möjlighet att i första hand ansvara för ankomstkontroll men också delta i montering av Fuel Cell Stack S2 och S3. Via visionsystem ges data om ytskiktets packning och form vilka du ska tolka och analysera samt manuellt följa upp i mikroskop. Du kommer även få montera bränsleceller, skriva rapporter och ägna tid till optimeringsarbete.

Vid start kommer du få ta del av ett introduktionsprogram och bli tilldelad en mentor som finns med för att stötta dig i din utveckling. Det finns möjlighet att arbeta flextid och goda förutsättningar för att på sikt göra karriär inom företaget. Vidare arbetar du med kompetenta kollegor inom en organisation där du varje kafferast kan lära dig någonting nytt och njuta av goda skratt.

Tjänsten passar dig som har en teknisk gymnasial utbildning med meriterande teknisk arbetslivserfarenhet inom exempelvis mekanik eller för dig som har tagit ett sabbatsår från ingenjörsstudier. Du trivs med att arbeta i grupp, sätter prestige i att vara noggrann och kvalitetsmedveten, har ett tekniskt intresse och drivs av goda prestationer.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Powercell.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Genomföra ankomstkontroll med vision system
 • Tolka och analysera data
 • Montera bränsleceller
 • Skriva rapporter om avvikelser och test
 • Kontinuerligt arbeta för att optimera processen
Vi söker dig som
 • Har en teknisk gymnasial utbildning med erfarenhet av tekniskt arbete eller som tagit sabbatsår från ingenjörsstudier inom exempelvis maskin och mekatronik
 • Kan behärska svenska och engelska flytande i både tal och skrift
 • Är initiativtagande, prestigelös, noggrann och en lagspelare
Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet av tekniskt arbete som haft inslag av montering

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Powercells önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork