Kvalitetskontrollant till Powercell!

Kvalitetskontrollant till Powercell!

Har du en teknisk utbildning och vill arbeta för en grönare värld? Vill du arbeta i ett innovativt företag som ligger i framkant vad gäller tekniska produkter inom förbränningsmotorer? Just nu söker Powercell en Kvalitetskontrollant med intresse och öga för kvalitet. Sök idag- vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Powercell utvecklar och tillverkar bränsleceller drivna av vätgas vilka är ett miljövänligt alternativ till dagens förbränningsmotorer. Med säkrad patent på sina unika produkter driver de den framtida utvecklingen mot en grönare värld.

Vid start kommer du få ta del av ett introduktionsprogram och bli tilldelad en mentor som finns med för att stötta dig i din utveckling. Det finns möjlighet att arbeta flextid och goda förutsättningar för att på sikt göra karriär inom företaget. Vidare arbetar du med kompetenta kollegor inom en organisation där du varje kafferast kan lära dig någonting nytt och njuta av goda skratt.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Genomföra ankomstkontroll med vision system
 • Tolka och analysera data
 • Montera bränsleceller och medverka i produktionsarbetet
 • Skriva rapporter om avvikelser och test
 • Kontinuerligt arbeta för att optimera processerna
Vi söker dig som
 • Har en teknisk utbildning med erfarenhet av produktionsmiljö
 • Besitter obehindrade kunskaper i svenska samt engelska i såväl tal som skrift
 • Är initiativtagande, prestigelös, noggrann och en lagspelare
Vidare anses det vara meriterande om du har tidigare erfarenhet av tekniskt arbete som haft inslag av montering och produktion. Ditt intresse för området är av stor relevans och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se