Kundtjänstmedarbetare till Veolia i Göteborg!

Kundtjänstmedarbetare till Veolia i Göteborg!

Söker du en serviceinriktad roll och trivs med att ha telefonen som ditt främsta redskap? Nu söker vi en kundtjänstmedarbetare till Veolia som vill stärka upp sitt team i Torslanda. Då ärendehanteringen är kopplad till produktionsarbete kommer din vardag att variera, där din uppgift blir att ge bästa service och hantera tillhörande administration i systemen. Urval sker löpande så tveka därför inte att skicka in din ansökan nu!

Information om uppdraget

Veolia arbetar med resurshantering inom en rad områden och har ansvar för Volvos fastigheter i Torslanda. Man sköter den dagliga driften rörande allt från dörrar, belysning, eldrift och logistik. I din roll kommer du att vara en viktig del i kedjan som sköter driften genom att ta emot ärenden i telefon för att sedan boka tekniker och sköta tillhörande administration.

Du erbjuds
 • Möjlighet till ett långsiktigt uppdrag hos en global aktör inom branschen.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande
Arbetsuppgifter
 • Ta emot inkommande ärenden i telefon
 • Boka tekniker på arbete i systemen
 • Registrera tidrapporter
 • Sköta tillhörande administration på exempelvis utfört arbete
Vi söker dig som
 • Har som lägst en gymnasial utbildning med relevant inriktning
 • Tidigare erfarenhet av serviceyrke, framförallt via telefon
 • God kunskap i Office-paketen och fallenhet för att arbeta i olika system
 • Goda kunskaper i svenska såväl som engelska i tal och skrift då du kommer använda språken dagligen
Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av inköp och orderläggning.

Som person är du kommunikativ med en god förmåga till samarbete med andra. Då du kommer att vistas i en miljö där det stundtals kan bli hög belastning är det viktigt att du har förmågan att prioritera. Vidare har du skinn på näsan och en förmåga att ställa krav när situationen kräver detta.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Heltid, konsultuppdrag på initialt 6 månader med möjlighet till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
 • Placering: Torslanda, Göteborg.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Veolias önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se