Kundtjänstmedarbetare sökes till koordinerande roll

Kundtjänstmedarbetare sökes till koordinerande roll

Söker du efter ett kundfokuserat arbete där du får jobba självständigt i en koordinerande roll? Just nu söker Academic Work en serviceinriktad och effektiv kundtjänstmedarbetare till en kund inom återvinningsbranshcen. Detta är en tjänst på heltid där du kommer besvara ärenden från både privat- och företagskunder. Låter detta som något för dig? Sök redan idag då urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Avdelningen du kommer att tillhöra består av ett 20-tal medarbetare i blandade roller inom kundtjänst, försäljning, transportledning och administration. Här är man mån om att skapa en fin gemenskap och introduktionen innefattar lärarledd teori såväl som genomgång i "Code of Conduct" för att skapa rätt stämning i gruppen. Avdelningen sitter i ett öppet kontorslandskap där man hjälper till och motiverar varandra. Arbetstiderna är förlagda mellan 7-17.

Väl på banan kommer du att vara första kontakten och ansiktet mot både privat- och företagskunder. Du kommer att ha flera interna kontaktytor där du framförallt har ett nära samarbete till transportledningen för att ta hand om kundernas ärenden på bästa sätt. En central del i arbetet handlar om att "tänka utanför boxen" och hitta alternativa sätt att lösa problem på, men också agera koordinerande för att kontakta rätt personer och komma framåt.

Du erbjuds
 • Möjlighet till ett långsiktigt uppdrag i en stor organisation där du kan skapa möjligheter framåt
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande
Arbetsuppgifter
 • Svara på frågor gällande till exempel fakturor, produkter, tjänster och priser.
 • Ta emot och registrera beställningar från kunder.
 • Vid enklare förfrågningar prissätta/ge offerter mot basprislista.
 • Ta emot och registrera reklamationer.
Du kommer få alla förutsättningar för att utföra ett mycket gott arbete, detta genom en gedigen introduktion som sker på arbetsplatsen. Längre fram finns det även möjligheter att specialisera sig inom ett speciellt område inom kundtjänsten.

Vi söker dig som
 • Har ett till tre års erfarenhet av ett kundfokuserat arbete, förslagsvis inom kundtjänst eller reception
 • Har god IT-vana, och behärskar MS Office-paketet.
 • Har en avslutad gymnasial utbildning.
 • Behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift då detta krävs i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta som kundtjänstmedarbetare, meriterande är om det varit gentemot företagskunder.
 • Har tidigare erfarenhet av att arbete med orderhantering och/eller mer administrativa arbetsuppgifter där du använder telefon och dator som främsta arbetsredskap.
Som person är du noggrann och effektiv med skinn på näsan. Du ser god service som en självklarhet och blir motiverad av att få lösa kluriga utmaningar. Du har vana av att både arbeta i team och att driva ditt eget arbete framåt. För att trivas och passa i rollen ser vi också att du trivs i en fartfylld miljö där det finns mycket att göra och besluten tas fort. Vi ser även att du är lättlärd och en sann lagspelare där du ser hur arbetet du gör påverkar hela organisationen. I denna process kommer vi att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper.

Övrig information
 • Start: Januari 2020.
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se