Kundtjänstmedarbetare på deltid till Sleep Cycle!

Kundtjänstmedarbetare på deltid till Sleep Cycle!

Vill du hjälpa människor världen över att få en bättre sömn? Är du införstådd i vikten av god service och kan konsten att skriftligen vända en missnöjd användare till en ambassadör? Sleep Cycle är världens största sömnapp med miljontals användare varje natt, de söker nu en kundtjänstmedarbetare på deltid! Ansök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Sleep Cycles räkning en kundtjänstmedarbetare som skriftligen kommer hantera recensioner och frågor från applikationens användare. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig långsiktigt förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Sleep Cycle är en intelligent väckarklocka som analyserar din sömn och väcker dig i din lätt sömn. Det är vårt naturliga sätt att vakna, vilket får dig att känna dig utvilad och återhämtad. Sleep Cycle analyserar ljudet av dina rörelser medan du sover och samlar statistik över dina sömnvanor.

Stämningen på kontoret är avslappnad och prestigelös. Dina blivande kollegor är handplockade experter inom sitt område som värderar att ha roligt på jobbet. Mottot frihet under ansvar är väl etablerat och kontoret är beläget på Kungsgatan i centrala Göteborg med närhet till det mesta!

Arbetsuppgifter

Du kommer svara på användarfrågor och recensioner, både direkt i itunes och Google Play samt genom klientverktyget Zendesk. Rollen är bred och du har ett helikopterperspektiv gällande den tekniska situationen. Du kommer i huvudsak kommunicera på engelska därav är det viktigt att du har mycket goda engelskakunskaper.

Du kommer till exempel att:
 • Lösa frekventa supportproblem samt svara på användarfrågor via mejl.
 • Ansvara för att recensioner svaras på och kontinuerligt hanteras.
Tjänsten passar dig som brinner för bästa möjliga service och som inte ger dig innan du löst ett problem. Du är tekniskt intresserad och gräver djupt för att finna lösning på de frågor som användaren rapporterar in.

Vi söker dig som

Är studerande på minst 50%, med minst ett år kvar av dina studier. Du har ett stort intresse för teknik och mobilanpassade lösningar. Vidare har du tidigare erfarenhet av service och är skicklig i användandet av ord då du främst kommer supportera användare genom klientverktyg.

Vidare söker vi dig som:
 • Har arbetat i en support/kundtjänst tidigare, gärna med tekniska frågor.
 • Har goda kunskaper om hur iOS och Android fungerar, exempelvis vad gäller inställningar och funktioner.
 • Kommunicerar obehindrat på engelska samt har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Det är meriterande om du har:
* Erfarenhet av ett help-desk orienterat verktyg, exempelvis Zendesk.

Som person är du noggrann i ditt arbete, du fokuserar på kvalitet och är uppmärksam på detaljer. Du uttrycker dig välformulerat och tydligt i skrift genom att grammatiskt korrekt anpassa din kommunikation till situation och målgrupp. Vidare är du en riktig problemlösare och förstår konsekvenser av olika lösningsförslag i sökandet efter den mest effektiva lösningen.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Cirka 10 timmar i veckan, med möjlighet till mer vid behov. Exempelvis under upplärning samt vid jul och andra ledigheter.
 • Placering: Centralt, Göteborg.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sleep Cycles önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SleepCycle is a leading Swedish app development studio founded in 2008 by industry veterans. We develop apps exclusively for App Store and Google Play, engaging some of the most talented programmers and designers in Europe. Focusing on health apps, we rank amongst the most successful developers in the world. Sleep Cycle Alarm Clock is one of our most successful apps with millions of users all over the world. We promote a passionate company culture, where work and play is equally important.