Kundtjänstmedarbetare på deltid till Skandia

Kundtjänstmedarbetare på deltid till Skandia

Jobba med service i världsklass och bidra till marknadens mest nöjda kunder inom försäkringsbranschen. Nu erbjuder Skandia tillsammans med Academic Work det perfekta jobbet att kombinera med dina studier inom ekonomi eller dylikt, både för erfarenheteten samt för att få en peng extra utöver ditt CSN. I centrala Göteborg kommer du tillsammans med ett dedikerat team arbeta med ärenden rörande försäkringsadministration. Låter detta som något för dig ser vi fram emot att läsa din ansökan inom kort!

Information om uppdraget

Skandia är en oberoende och kundstyrd bank- och försäkringskoncern, med sitt Göteborgskontor centralt beläget vid Heden. Här välkomnas du till en trevlig arbetsmiljö i fräscha lokaler. Ditt team består av 19 kollegor sittandes i ett öppet kontorslandskap. Du kommer att få en gedigen upplärning under en till två veckors arbete på heltid. Du kommer att bli tilldelad en personlig handledare som följer din utveckling i rollen, allt för att du ska trivas och få rätt försutsättningar för att kunna leverera i din nya roll. Rollen kräver stor flexibilitet och ger dig möjlighet till att arbeta mycket under din studietid, det väntas ett extra stort behov under perioden december-mars.

Du erbjuds
 • Meriterande extrajobb på kontor med centralt läge mitt i City
 • Möjligheter att utvecklas i din roll och yrkesmässiga personlighet
 • Stabilt och attraktivt företag med givande interna utbildningar
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att tillhöra avdelningen för försäkringsadministration där du tillsammans med kollegorna arbetar för att supportera kunderna och ge dem kvalitativ service över mail, chatt och telefon. Ärendena kommer bland annat att beröra försäkring, betalsätt och villkorsfrågor.

Vi söker dig som
 • Är i början av dina eftergymnasiala studier på t.ex. högskola eller universitet, med minst två år kvar innan beräknad examen. Meriterande är studier inom ekonomi, juridik eller motsvarande.
 • Är flexibel i ditt schema och ser fram emot att få praktisk erfarenhet!
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet från en tjänst inom kundservice, där telefon och mail har använts som främsta arbetsredskap.
 • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt engelska då detta krävs i det dagliga arbetet.
Meriterande är om du har arbetat inom bank eller liknande tidigare och/eller har erfarenhet från att arbeta med specifikt försäkringar.

Vi söker dig som är driven, prestigelös och beredd att kavla upp ärmarna när det behövs. I teamet arbetar ni tillsammans för nöjdast kunder, därför trivs du i att arbeta i team samtidigt som du är självgående med dina arbetsuppgifter när du är upplärd. När det dyker upp en utmaning försöker du direkt hitta en lösning eller plan hur du ska gå vidare med uppgiften på bästa sätt. Vidare söker vi dig som tycker det är roligt att ge toppservice till kund över både telefon och mail och alltid vill dennes bästa.

Övrig information
 • Start: 18e November med viss flexibilitet
 • Omfattning: Deltid, flexibelt ca 2 dagar/veckan
 • Placering: Göteborg, Heden
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skandia är en av Sveriges största, oberoende och kundstyrda bank- och försäkringskoncerner. Vi har gett människor ekonomisk trygghet i mer än 160 år och har en stark tradition av pionjäranda, produktutveckling och samhällsengagemang. Vi skapar rikare liv för människor med hjälp av lösningar inom sparande, pension, ekonomisk trygghet och vardagsekonomi, och genom att underlätta för dem att fatta kloka beslut om sin ekonomi. Idag är vi 2 400 anställda och har ca 2 miljoner kunder i Sverige och Danmark. Totalt förvaltar Skandia ett kapital om drygt 548 miljarder kronor.