Kundtjänstmedarbetare inom logistikbranschen!

Kundtjänstmedarbetare inom logistikbranschen!

Brinner du för kundrelationer och vill vara en del av ett härligt team? Trivs du med att ha daglig kontakt med kunder och jobba med telefon och dator som närmsta arbetsverktyg? Då kan detta vara tjänsten för dig! Sök redan idag då urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en kundtjänstmedarbetare. Vår kund behöver nu stärka upp sitt team med fler medarbetare med start omgående. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att tillhöra ett team på över 20 personer och arbeta i ett öppet kontorslandskap.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget pågår initialt under 5 månader med chanser till förlängning för rätt person!

Arbetsuppgifter

Vår kund är ett stort distributionsföretag och som kundtjänstmedarbetare hos dem kommer du initialt att arbeta med att:
 • Ringa upp befintliga kunder och boka upp tider för leverans av gods.
 • Registrera information i system och följa upp med viss administration efter samtalen.
 • På sikt kan du även komma att hjälpa till med övriga områden inom kundtjänsten.
 • Samtalen kommer till största del vara på svenska men även utländska samtal förekommer.
Tjänsten passar dig som tidigare har arbetat med kundtjänst och ser långsiktigt på detta uppdrag. Du vill fortsätta utvecklas inom din yrkesroll och brinner för att ge service av högsta kvalité i varje samtal.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet från exempelvis kundtjänst eller telefonförsäljning.
 • Arbetat med telefon och dator som främsta verktyg, alternativt liknande arbetsuppgifter.
 • Talar och skriver flytande svenska då du dagligen bemöter kunder på svenska.
Det är meriterande om du:

* Talar och skriver fler språk då även utländska samtal förekommer.

Som person är du serviceinriktad eftersom du kommer ha kontakt och hjälpa flertal olika kunder under en arbetsdag. Du förstår vikten av att inta en professionell roll där du ser till kunden och tycker om att arbeta problemlösande. Du har vana att arbeta under ett högt arbetstempo samtidigt som du bibehåller kvalitet i din kommunikation gentemot kunder. Vidare är du lättlärd och noggrann då du kommer du arbeta i olika programvaror och system.

Övrig information
 • Start: Omgående enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget utvecklar och producerar transporter samt logistik- och informationstjänster som möter marknadens krav på kvalitet, effektivitet, enkelhet och miljöansvar.