Kundservicemedarbetare till ledande företag inom mark- och VA-system!

Kundservicemedarbetare till ledande företag inom mark- och VA-system!

Nu är vi på jakt efter dig som vill bli en del av S:t Eriks kundserviceteam! Du trivs i en fartfylld roll och drivs av att överträffa dina kunders förväntningar. I tjänsten som kundservicemedarbetare kommer du dagligen utvecklas och mötas av uppgifter av olika karaktär. Detta är en roll där du aldrig blir fullärd och du får chansen att arbeta i ett litet kundserviceteam där alla hjälps åt och bidrar till en härlig stämning på jobbet. Sök redan idag då tjänsten kommer tillsättas inom kort.

Information om uppdraget

Academic Work söker en kundservicemedarbetare till S:t Eriks. Du kommer att arbeta på deras kontor beläget i Hjällbo strax utanför Göteborg. På S:t Eriks blir du en del av ett kundserviceteam bestående av 6 andra personer varav 2 till sitter med dig i Hjällbo. Du kommer rapportera till försäljningschefen på företagets B2B-avdelning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos S:t Eriks. Uppdraget kommer att vara ett heltidsuppdrag som sträcker sig fram till årsskiftet.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du arbeta med telefonen som huvudsakligt arbetsverktyg och dagligen leverera service i toppklass till S:t Eriks företagskunder. Du kommer hantera både inkommande och utgående samtal som kan handla om allt från avrop till transportbokningar. Vidare består en stor del av rollen av att stödja säljarna i sitt arbete samt hantera övrig relevant administration.

Du kommer till exempel att hantera:
 • Orderläggning och ordermottagning
 • Offertförfrågningar
 • Transportbokning och leveransbevakning
Din agenda kan komma att ändras snabbt under dagens gång vilket ställer höga krav på flexibilitet. Denna rollen passar inte dig som älskar att grotta ner dig i struktur och utarbetade arbetssätt. Istället kan den ena dagen vara helt olik den andra och för att trivas i rollen kan du hantera snabba förändringar och trivs i en fartfylld miljö.

Vi söker dig som
 • Minst har en gymnasial utbildning.
 • Är flytande i svenska i både tal och skrift.
 • Har en god kunskap inom Office-paketet.
Det är meriterande om du..
* St: Eriks arbetar i affärssystemet Jeeves, det är därmed ett plus om du har erfarenhet av att arbeta i Jeeves alternativt ett annat större system så som SAP, Pyramid etc.

Som person är du ansvarstagande och fullföljer dina arbetsuppgifter från A-Ö. I rollen som kundservicemedarbetare äger du de ärenden du får in via mail eller telefon och det är viktigt att du är lösningsfokuserad i hur du hanterar dessa ärenden från början till slut. Du bör vara flexibel och stresstålig som person samt ha nytta av ditt driv och positiva attityd när tempot ökar. Vidare behöver du ha känsla för vilka uppgifter du ska prioritera i vilken ordning och alltid med kunden i fokus. Stor vikt kommer läggas vid personlighet och motivering för tjänsten.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Heltid fram till årsskiftet.
 • Placering: Hjällbo, strax utanför Göteborg.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och S:t Eriks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på skrivteammailen@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

S:t Eriks är ett av Sveriges ledande företag inom mark- och Va-system. Organisationen har mer än 200 års branscherfarenhet och 400 kunniga och engagerade medarbetare som lägger stor vikt vid kundnöjdhet och kvalité.