Kundservicemedarbetare till innovativt företag

Kundservicemedarbetare till innovativt företag

Vill du arbeta med kundsupport av innovativa produkter tillsammans med ett team av engagerade kollegor? Är du dessutom teknikintresserad och har erfarenhet av att arbeta med kundservice över telefon? Ta då chansen att arbeta med den bästa produktsupporten till detta framåtsträvande företags kunder. Vi välkomnar dig att söka redan idag då vi utgår från löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker kundservicemedarbetare till ett företag i södra Göteborg.

Företaget arbetar med innovativa produkter för sport och fritid med syfte att berika deras kundernas vardag. Här får du inte bara sitta i fräscha nybyggda lokaler, utan även bli en del av ett företag med positiva och engagerade medarbetarna som alla delar samma inställning till deras arbete. De tycker om att skratta och ha kul på jobbet samtidigt som de arbetar hårt. Enligt dem baseras bästa prestation på balans i livet. Kulturen på företaget präglas av orden yes we can där alla medarbetare har ett öppet mindset och gillar snabba förändringar som tar bolaget framåt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget startar den första mars 2019 och kommer att vara på heltid och sträcka sig 5 månader fram i tiden.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du att supportera kunder över mejl och telefon rörande företagets produkter och din främsta uppgift är att bidra med exceptionell service. Under första månaden kommer du tillsammans med dina nya kollegor att få en utbildning i både rollen och också produkterna, i syfte att kunna utföra arbetet på bästa möjliga sätt.

Jobbet passar dig som har ett intresse för sport- och fritid samt drivs av dialogen med människor och alltid bidra med det lilla extra i varje samtal. Vår kund är ett snabbt växande bolag och därför behöver du vara en person som trivs med snabba förändringar och har en vilja att ständigt lära dig nytt.

Vi söker dig som
  • Har en god teknisk förståelse och kan arbeta problemfritt i Office 365
  • Är bekväm med att arbeta med telefon som ditt främsta arbetsverktyg
  • Kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska, då båda språken förekommer i det vardagliga arbetet
Det är även meriterande om du har arbetat som kundservicemedarbetare eller likande roll sedan tidigare.

Som person är du serviceinriktad och trivs med att prata med många olika typer av människor, då detta är något som du kommer att göra dagligen. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig i nya situationer. Samtidigt har du ett öga för detaljer vilket hjälper dig skapa struktur i ditt arbete. Vidare tar du gärna egna initiativ till förbättringar och vågar utmana rådande arbetssätt.

Övrig information
  • Start: Mars 2019
  • Omfattning: Heltid, kontorstider
  • Placering: Södra Göteborg
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork