Kundmottagare med serviceansvar till projektuppdrag!

Kundmottagare med serviceansvar till projektuppdrag!

Har du en analytisk ådra och tycker om att identifiera problem och komma med lösningsförslag? Söker du en roll där du dagligen får träffa härliga människor i en spännande bransch? Nu söker vi en kundmottagare till NCC där din uppgift kommer att vara att bistå chaufförerna med hjälp på anläggningen samtidigt som du analyserar produktionsprocessen. Stämmer detta in på dig? Sök då tjänsten nu!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en kundmottagare för en projektanställning med start omgående tom årsskiftet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Uppdraget sträcker sig initialt till årsskiftet men möjligheter kan öppnas på annan avdelningn om samarbetet fungerat väl.

Arbetsuppgifter

Som kundmottagare kommer din huvudsakliga uppgift vara att bistå företagets inkommande kunder på anläggningen med hjälp och service i vägningen av material. NCCs anläggning i Hisings Kärra tar dagligen emot ett stort antal lastbilar som ska ha olika material lastat och där man nu söker efter att effektivisera denna process.

Utöver att bistå med service kommer din uppgift vara att analysera processens steg och ställa analytiska frågor för att sedan dokumentera problem, flaskhalsar och förbättringsförslag. Ditt arbete kommer sedan att bli grunden i NCCs fortsatta effektiviseringsarbete.

Du kommer till exempel att:
  • Ta emot kunder ute på anläggningen och bistå med hjälp i vägning av material men även svara på frågor.
  • Observera, analysera och dokumentera processen och komma med analys och förbättringsförslag.
  • Föra tät dialog med kollegor på plats men även NCC Servicecenter för att bolla tankar och idéer för att hitta bästa arbetssätt.
Vi söker dig som
  • Erfarenhet av en serviceinriktad roll
  • Trivs i fysiskt arbete utomhus
  • God kunskap i officepaketet
På arbetsplatsen kan det variera i arbetstempo då ena stunden kan vara hektiskt såväl som lugn. Som person är du således van att arbeta i ett högt tempo där du ska hålla reda på flera arbetsuppgifter parallellt. Samtidigt som du är flexibel och kan anpassa dig efter olika situationer. Du kommer att arbeta tidiga morgonar och vistas utomhus vilket ställer krav på att du är bekväm i detta. Då du bemöter många kunder samt har en bred kontaktyta internt är du som person relationsskapande och social.

Start: Omgående t.o.m. initialt årsskiftet.

Omfattning: Heltid

Placering: Hisings Kärra

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Industry arbetar med allt från produktion av kross- och asfaltsprodukter till utförandet av beläggningsarbeten.