Kundinformatör till Transtema Network Services!

Kundinformatör till Transtema Network Services!

Nu söker vi efter dig som trivs med kundkontakt och är en stjärna på service! Som kundinformatör får du möjlighet att arbeta med driften av en av våra viktigaste samhällsfunktioner - våra telekomlösningar!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Transtema Network Services räkning en kundinformatör för omgående start. Uppdraget sträcker sig till och med 22 mars 2019. Arbetet sker mellan 08:00-16:30 i fräscha lokaler i Jonsered.

Transtema Network Services arbetar med bygg, drift samt underhåll av nätinfrastruktur. Klicka dig in på Transtema Network Services hemsida och läs mer om deras verksamhet!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Transtema Network Services önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Transtema Network Services.

Arbetsuppgifter

Som kundinformatör kommer du avlasta ordinarie koordinatorer med främst återkoppling avseende driftstörningar. Mer konkret innebär det att du informerar kunder om typ av driftstörning, hur det påverkar kunden samt när störningen förväntas vara åtgärdad.

Tjänsten passar dig som har en god känsla för service. Du har ett moget förhållningssätt och agerar professionellt både gentemot kunder och gentemot kollegor.

Vi söker dig som
  • Har någon form av tidigare erfarenhet inom service och kundkontakt
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska för att kunna hantera dialog med kunder
Det är meriterande om du har erfarenhet av telekombranschen eller om du tidigare arbetat specifikt med telefonen som verktyg.

Som person utstrålar du trygghet och stabilitet, även i stressiga situationer. Du har en förmåga att prioritera effektivt och tar samtidigt ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Samtidigt som du driver ditt arbete framåt på egen hand arbetar du bra med andra människor. Du agerar lyhört, uppmärksamt och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. För att passa i rollen som kundsupport är det även viktigt att du planerar och organiserar ditt arbete effektivt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Tom. 22 mars 2019
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Placering: Jonsered, Göteborg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Transtema Network Services arbetar med utbyggnad, installation och underhåll av telekommunikationslösningar. De är idag drygt 740 medarbetare. Läs mer på Transtema Network Services hemsida.