Kort eventuppdrag för dig med servicemind!

Kort eventuppdrag för dig med servicemind!

Är du social? Har du 3h till övers och vill nyttja detta till att tjäna en extra slant? Nu har vi ett kanonuppdrag för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker en flyersutdelare/eventpersonal till vår kund i centrala Göteborg. Du arbetar 3h fredagen den 29/3 och timmarna är emellan 7:00-10:00. Perfekt för dig som pluggar eller bara spenderat fredag morgon med snooze! Du kommer även att arbeta 30 minuter en morgon tidigare i veckan för information kring uppdraget.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som flyersutdelare/eventpersonal kommer du att vara ett ansikte utåt för vår kund. Du kommer hälsa kunder och besökare välkomna och överlämna flyers. Rollen innefattar ingen försäljning.

Tjänsten passar dig som vill tjäna extra pengar och har ledig tid förmiddagen den 29/3.

Vi söker dig som

* Behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

Det är meriterande om du:

* Har tidigare erfarenhet inom service

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet vid detta uppdrag. Detta är extra viktigt då du är ansiktet utåt för vårt kundföretag. Du ska ha ett leende på läpparna och en god känsla för service.

Övrig information
  • Start: 29/3
  • Omfattning: 7:00-10:00 29 mars, och en halvtimme innan för informationsmöte.
  • Placering: Centrala Göteborg.
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)