Kontorskoordinator till OneMed!

Kontorskoordinator till OneMed!

Är du en person som brinner för service och samtidigt trivs i en kontorsmiljö? Nu söker vi en kontorskoordinator till OneMed i Göteborg. Här får du en central roll i att upprätthålla en god miljö får såväl kollegor som besökare på kontoret. Uppdraget startar omgående, sök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en kontorskoordinator till OneMed i Göteborg. Uppdraget är på heltid och sträcker sig initialt över 1-3 månader med omgående start. Arbetstiderna är förlagda på dagtid mellan 08-17.

OneMed är en ledande distributör av förbrukningsmateriel och vårdrelaterade tjänster till hälso- och sjukvården i Europa. Bolaget har totalt sett drygt 800 anställda, varav drygt 300 arbetar på kontoret i Göteborg. Som kontorskoordinator får du en central roll i att upprätthålla en god miljö får såväl kollegor som besökare på kontoret.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos OneMed. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kontorskoordinator kommer du att ge support till kontoret, ansvara för receptionen samt även vara ett administrativt stöd till Supply Chain. Arbetet innebär att ta emot besökare, sköta posthantering, vara kontaktperson mot leverantörer som berör kontorets arbetsmiljö samt ge support inom Supply Chain.

Du kommer till exempel:
 • Ansvara för inköp av kontorsmaterial och lunchbeställningar
 • Ta emot och registrera besökare samt hantera växelfunktionen
 • Agera kontaktperson för kaffe/vatten/frukt/blomleverantör, städbolag etc.
 • Ansvara för mässmaterial i Göteborg
 • Stötta Supply Chain i att ta fram rapporter, göra saldoavstämningar, ta fram statistik, följa upp pallsaldo etc.
Tjänsten passar dig som trivs i en koordinerade och stöttande roll. Det är även av fördel om du har ett intresse för logistik och vill lära dig mer.

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av service och/eller administration
 • Har en avslutad gymnasieutbildning
 • Kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska då du kommer ha kontakt med kunder och kollegor såväl i och utanför Sverige
 • Har mycket goda kunskaper i Officepaketet
Det är meriterande om du specifikt arbetat som kontorskoordinator eller receptionist tidigare.

Du trivs i en miljö med mycket kontakter och har god kommunikativ förmåga. Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande och strukturerad. Du behöver kunna arbeta självständigt, är driven och ser vad som behöver göras.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 1-3 månader med goda chanser till förlängning
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och OneMeds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OneMed är en ledande distributör av förbrukningsmateriel och vårdrelaterade tjänster till hälso- och sjukvården i Europa. Vi finns i tolv länder, har drygt 800 medarbetare och omsätter cirka 4 miljarder kronor. OneMed är en samarbetspartner som möjliggör bättre liv för patienter, underlättar vardagen för sjukvårdens medarbetare och bidrar till lägre vårdkostnader. Vi strävar efter att minska miljöpåverkan och att tillsammans med våra leverantörer förbättra arbetsvillkoren genom hela värdekedjan. Läs mer på OneMeds hemsida.