Konstruktör med minst ett års erfarenhet sökes till ledande teknikkonsultföretag

Konstruktör med minst ett års erfarenhet sökes till ledande teknikkonsultföretag

Är du en konstruktör med minst ett års arbetslivserfarenhet? Vill du dessutom arbeta med att ta fram tekniska lösningar av högsta kvalitet hos Sveriges ledande teknikkonsultbolag? Då är det dig vi söker! Skicka in din ansökan redan. Vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en konstruktör med minst ett års arbetslivserfarenhet av produktutveckling. Vår kund är internationellt erkänt och en ledande aktör inom energi-, infrastruktur-, och industribranschen. Här kommer du vara en del av utvecklingen av innovativa lösningar i de mest spännande uppdragen. Du kommer till en arbetsplats som präglas av hög kompetens och professionalism där arbetsgruppen består av drivna och inspirerande människor med djup tekniskt kunnande. Du kommer få stöttning av både seniora medarbetare och din närmsta chef med fokus på din utveckling. Vår kund lägger stor vikt vid kompetensutveckling och satsar på att du som medarbetare ska trivas och därför få möjlighet att testa på olika typer av uppdrag för att bygga på kompetens inom olika branscher.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som konstruktör kommer du delvis arbeta i företagets interna utvecklingsprojekt, men framförallt med produktutveckling som konsult ute hos deras kunder. I rollen som konstruktör kommer du att arbeta med hela utvecklingsprocessen - från konceptutveckling till slutprodukt.

Tjänsten passar dig som är driven och utvecklingsbenägen samt vill jobba med utmanande uppdrag av varierande innehåll och inom olika branscher. För rätt person finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter internt och ÅF ser gärna att du även har intresse av att vara med och utveckla verksamheten.

Vi söker dig som
 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom maskinteknik
 • Har minst ett års erfarenhet av produktutveckling alternativt motsvarande erfarenhet
 • Har goda kunskaper i CAD, företrädesvis i Creo, Inventor eller SolidWorks
 • Obehindrat talar och skriver svenska och engelska
 • Har B-körkort
Som person är du utåtriktad och besitter hög social kompetens. Detta för att du kommer arbeta som konsult hos olika kunder. Vidare är det viktigt att du ansvarstagande för de projekt du deltar i och att du alltid levererar bästa möjliga service och kvalitet till kund.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborgsområdet
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur som bidrar till sina kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar de lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. De har sin bas i Europa men verksamheten och kunderna finns i hela världen.