Kalibreringstekniker sökes till RaySafe!

Kalibreringstekniker sökes till RaySafe!

Har du intresse för teknik och vill arbeta på ett bolag där medarbetarna står i fokus? Vill du få in en fot på ett bolag där utvecklingsmöjligheterna är stora? Då kan detta vara tjänsten för dig! Ansök redan idag vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för RaySafes räkning fem stycken kalibreringstekniker för start i mitten av december.

Raysafe är ett snabbväxande internationellt bolag som utvecklar, tillverkar och marknadsför instrument för mätning av röntgenstrålning. Instrumentens tillämpning innefattar kvalitetskontroll av röntgenapparater men även strålskydd av personal. Du kommer att få en gedigen introduktion och utbildning samt arbeta med kollegor vars långa erfarenhet av arbetet möjliggör en bra start för dig, därav krävs ingen teknisk förkunskap. RaySafes kontor är placerat i Billdal, endast 25 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos RaySafe. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till juni 2019. Det finns möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att behov finns och att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kalibreringstekniker kommer du att arbeta med testmätningar och kalibrering av strålningsinstrument. Du kommer bland annat att
 • Attestera instrument för service
 • Kontrollera servicelappar
 • Överlämna testrapporter till tekniker som åtgärdar eventuella brister
Arbetet sker på eftermiddags/kvällstid. Du börjar 16:00 och arbetar fram till 24:00. Det är goda kommunikationer till och från RaySafe vilket möjliggör att du kan åka med kollektivtrafik även på hemvägen.

Tjänsten passar dig som har ett tekniskt intresse och vill få en inblick i MedTech-branschen. Du tycker om att arbeta såväl självgående som i samarbete med andra.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasial utbildning
 • Har ett tekniskt intresse
 • Talar och skriver det svenska och engelska språket obehindrat då båda används i tjänsten
Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenhet av en liknande tjänst
 • Har studerat en teknisk utbildning
Som person är du en lojal, arbetsam och konsultmässig person. Du fungerar bra i en självständig roll samtidigt som du är social och bra på att samarbeta. Vidare trivs du i en organisation som är i ständig förändring. Vi ser att du har en personlig mognad och kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: Mitten på december
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Billdal, Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och RaySafes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info

Om arbetsgivaren

RaySafe hjälper människor att undvika onödig strålning vid röntgenundersökningar, där de utvecklar, tillverkar och marknadsför instrument för mätning av strålning. Applikationer innefattar kvalitetskontroll av röntgenapparater men även strålskydd av personal. RaySafe är ett snabbväxande internationellt företag och ser en fortsatt tillväxt för framtiden.