Kalibrerare till AVA Monitoring

Kalibrerare till AVA Monitoring

Har du ett intresse för teknik och har erfarenhet av service? Drivs du att arbeta självständig och tycker om att utmana dig själv? Vill du få chansen att jobba i ett marknadsledande företag? Då är jobbet som kalibrerare på AVA Monitoring något för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för AVA Monitoring en kalibrerare till deras kontor i centrala Göteborg. AVA Monitoring är marknadsledande inom automatisk mätning av vibration och geotekniska variabler. Uppdraget som är på heltid sträcker sig fram till jul men chans till förlängning.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos AVA Monitoring.

Som konsult hos Academic Work erbjuds du:

Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Som kalibrerare kommer din främsta uppgift vara att genomföra service på mätsensorer som skickas till kontoret.

Du kommer till exempel att utföra:
 • Enkel funktionskontroll som innefattar enkel felsökning av mätsensorerna
 • Kalibrering av befintliga och nya
Vi söker dig som
 • Har minst gymnasial utbildning
 • Har en god datavana
 • Talar och skriver svenska obehindrat, detta då all kommunikation sker på svenska
 • Kan ta dig fram på engelska då en del av kunderna är engelskspråkiga
Meriterande om du:
 • Har tidigare erfarenheter av liknande roller som kalibrerare eller montör
 • Har tidigare arbetat med support eller service
 • Har ett eget teknik intresse
Vi ser att du är självgående och lätt för att sätta dig in i nya datasystem och att du trivs med ett varierande arbetstempo. Vidare ser vi att du kan analysera och bryta ner problem i sina beståndsdelar samt är duktig på att se lösningar i ett sammanhang och prioriterar rätt frågor. För att lyckas i rollen krävs det att du är uppmärksam på detaljer i arbetet och ser till att man tar hänsyn till dessa.

Övrig information
 • Start: 17/9-2018
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Gårda, Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på AcademicWork under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AVA Monitoring är ett företag som inte vill låsa sin kunder till en enda lösning. Därför har de valt att öppna deras webbaserade mätsystem även för andra tillverkares mätutrustning. Som kund hos dem ska du kunna använda de fältinstrument du behöver till dina mätningar och samtidigt kunna dra nytta av AVA Monitoring Systems alla fördelar med automatisk, obemannad och fjärrstyrd mätning där du alltid har tillgång till dina mätdata.

Enklare mätning, per automatik

Vi är inte stora, men vår ambition är enorm. AVA Monitoring System baserar sig på mer än 40 års erfarenhet av mätningar och en genuin passion för teknisk innovation. Det helautomatiska mätsystem vi idag erbjuder gör det enkelt för alla att skydda människor, byggnader, infrastruktur, mark, luft och vattendrag från negativ miljöpåverkan. Varje markvibration kan registreras och minsta geotekniska parameter kan mätas automatiskt. När byggen kan pågå och samhällen utvecklas med minimala störningar då är vi nöjda med vårt arbete.

AVA Monitoring System ett nytt system för en ny tid

Vi lever och arbetar i en mobil värld. Därför är AVA Monitoring System lika mobilt som du. Allt som krävs för att läsa av data eller justera fältinstrumenten är en dator, läsplatta eller smartphone med internetuppkoppling. Sedan har du full kontroll på varje mätvärde, dygnet runt, var du än befinner dig i världen.

Här har du en film som kan förklara mer av vad AVA Monitoring gör:
Film