Juniora projektkoordinatorer till Calderys

Juniora projektkoordinatorer till Calderys

Är du i början av din karriär och söker ett koordinerande jobb där du samtidigt får arbeta i projektform? Har du lätt att ta dig an nya arbetsuppgifter och är ute efter en utvecklande tjänst? Då kan rollen som projektkoordinator på Calderys vara något för dig. Sök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker två juniora projektkoordinatorer till Calderys. Företaget är Nordens största installationsresurs och tillhandahåller eldfasta lösningar till sina kunder, där bland annat Volvo och Sandvik är två stora samarbetspartners. Calderys har två fabriker i Sverige och resterande är utspridda i Europa.

Som projektkoordinator på Calderys kommer du ha en nyckelroll och säkerställa att företagets projekt fungerar väl. Rollen kommer till största del vara administrativt inriktad där du bland annat kommer vara delaktig i allt från att ta fram offerter till personalplanering, fakturering, säkerställa att projekten fortlöper som det ska. Du kommer att stötta en eller flera av organisationens projektledare och utgå från Calderys kontor i centrala Göteborg. Tjänsten passar dig som vill ha ett roligt och dynamiskt arbete där ingen dag är den andra lik. Du kommer ha möjlighet att planera din egen tid och där med gäller stor frihet under ansvar.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Calderys. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader intialt, med chans till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som projektkoordinator på Calderys kommer du exempelvis att:
 • Bereda projekt
 • Arbeta med ordermottagning
 • Ta fram offerter
 • Beställa material
 • Koordinera personal
 • Viss fakturering
Vi söker dig som
 • Har god datavana
 • Är obehindrad i det svenska språket i såväl tal som skrift då den huvudsakliga kommunikationen sker på dessa språk
 • God förståelse i tal och skrift på det engelska språket då viss kommunikation kan ske på detta språk
Det är meriterande om du:
 • Tidigare har arbetat i SAP
 • Har ett tekniskt intresse
I den här tjänsten utgår vi mycket från personlig lämplighet och redan i ansökan vill jag att det tydligt framgår varför just du skulle skulle passa för denna tjänst.

Rollen passar dig som motiveras av att arbeta med flertalet arbetsuppgifter parallellt. Som person är du flexibel och accepterar därför snabbt och enkelt nya arbetsuppgifter. Du har lätt att anpassa dig till nya omständigheter och kan snabbt prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga då du kommer att ha flertalet kontaktytor både externt och internt. För att kunna ta projekten framåt är det även viktigt att du är driven och självgående i ditt arbetssätt.

Övrig information
 • Start: I början av april alternativt i början av juni
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Calderys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Calderys här