Junior utvecklare? Sök till COSMO CONSULTS talangprogram!

Junior utvecklare? Sök till COSMO CONSULTS talangprogram!

COSMO TALENT är talangprogrammet för dig som vill ta språnget in mot en karriär som utvecklare av morgondagens IT-lösningar. Är du driven, självgående och en riktig teamplayer? COSMO TALENT erbjuder dig utbildning och mentorskap varvat med praktisk erfarenhet en grym plattform för att starta din karriär. Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

COSMO CONSULT är ett globalt konsultbolag med totalt 1000 medarbetare världen över. Här finns med andra ord gott om möjligheter att få arbeta med internationella projekt över tid! I Sverige finns företaget representerat i Stockholm, Göteborg, Malmö, Borås, Umeå och Uppsala och består av ca 60 personer. Academic Work söker nu tre juniora utvecklare till COSMO CONSULTS talangprogram i Göteborg och Stockholm med start i september 2018.

Detta är en unik möjlighet för dig som är i början av din karriär och vill bygga på din erfarenhet inom IT och systemutveckling. Utvecklingsgänget består idag av 7 erfarna medarbetare som gärna delar med sig av sin kunskap och erfarenhet.
Klicka på länken för att se klipp från medarbetarna och varför de trivs hos COSMO CONSULT.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos COSMO CONSULT.

Arbetsuppgifter

COSMO TALENT är ett skräddarsytt talangprogram där du successivt kommer växa in i rollen som utvecklare samt på sikt vidareutvecklas i takt med företagets kompetensplan. Inom programmet erbjuds du en introduktion i bolaget, konsultrollen och utbildningar i olika moduler av Microsofts produktportfölj och ha stöttning av en mentor internt. Learning by doing är viktigt och successivt kommer du in i kunduppdrag under programmets gång.

Arbetsuppgifterna kan variera beroende på kund och uppdrag men vår gemensamma ambition är att hjälpa företagets kunder att bli ännu mer framgångsrika.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Utveckla/Vidareutveckla Front-end och Back-end lösningar för kund och produkt. Tex skräddarsydda lösningar för att underlätta och effektivisera kundernas affärsflöden.
 • Bygga integrationer mellan affärssystemet, kring system och mobila enheter.
 • Blandad utveckling i Microsofts miljöer, bl.a. med hjälp av NAV, Visual Studio Code där du kommer i kontakt med språk som AL,C/AL, JavaScript, PowerShell mm
 • Du kommer arbeta i projektteam med utveckling, implementation och förvaltning
Vi söker dig som

Vi söker dig som verkligen brinner för ny teknik och att hitta nya lösningar! Vi tror och hoppas på att du ska våga utmana oss i vårt sätt att tänka, för att vi tillsammans ska ta nästa kliv i vår gemensamma utveckling! För att trivas i rollen ser vi att du måste vara nyfiken, vilja lära dig och ta initiativ. Tjänsten ställer även krav på att du är en ansvarstagande och driven lagspelare som vågar ta egna beslut.

Du som söker har:
 • En relevant högskole- eller universitetsutbildning inom exempelvis systemvetenskap, civilingenjör eller likvärdigt
 • Ett genuint intresse av utveckling och en god förmåga att ta till sig ny teknik
 • Erfarenhet av systemutveckling och agila metodiker (skola/hobby)
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Det är mycket meriterande om du har:
 • Erfarenhet av företagssystem (tex Microsoft NAV eller motsvarande)
 • Erfarenhet av SOAP / REST-API:er
 • Erfarenhet inom Git, Visual Studio Code eller MSSQL
 • Erfarenhet av JavaScript, PowerShell eller .Net
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Augusti/September 2018
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryteringskonsult: Ebba Klementsson, Ebba.Klementsson@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och COSMO CONSULTS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cosmo Consult Group är ett företag som har specialiserat sig på att införandet och systemhanteringen av programvarulösningar för små och medelstora och stora företag inom områdena tillverkning, tjänster och handel. Cosmo Consult vill nu bredda sin kompetens inom bolaget genom att rekrytera juniora talanger till Stockholm och Göteborg som kan utvecklas tillsammans med verksamheten och därmed bidra med driv och motivation för att arbeta med nya tekniker.

Vi har en entreprenörsanda, agerar med framförhållning och strävar efter, praktiska och användbara lösningar som är enkla, snabba och smidiga att implementera och underhålla. Vi skapar lösningar som sätter fokus på människor och därför leder till optimal nytta. Genom denna förståelse, förser vi våra kunder med kontinuerlig och tillförlitligt stöd på lokal, nationell, internationell och global nivå.