Junior underhållsmekaniker till Bakels Aromatic

Junior underhållsmekaniker till Bakels Aromatic

Är du intresserad av teknik och produktion och vill arbeta med maskiner som tillverkar choklad mm i ett växande bolag? Vill du arbeta på en arbetsplats där det är nära till skratt bland medarbetarna? Gillar du dessutom att arbeta i en självgående och varierande roll? Varmt välkommen med din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Bakels Aromatics räkning en junior underhållsmekaniker till sin produktion i Göteborg nära Gamlestaden. I denna roll kommer du att få upplärning av mer seniora underhållsmekaniker.

Bakels Aromatic tillhandahåller ingredienser för bröd, konditorivaror och konfektyr på alla 5 kontinenter i världen och distribuerar ingredienser för flera marknader och produktsegment såsom hantverks-, industribagerier och dagligvaruhandel. De olika Bakelsföretagen servar tillsammans kunder i över 120 länder.

På Bakels Aromatic i Göteborg är de ca 120 medarbetare och du kommer att ingå i ett team av tre underhållsmekaniker som tillsammans ansvarar för det tekniska underhållet av maskinerna. Bakels Aromatic är också i en utvecklingsfas där du kommer att få vara delaktig i att bygga upp nya rutiner och arbetssätt. I lunchrummet möts du av ett gäng härliga kollegor som har nära till skratt och är mycket kompetenta inom sina arbetsområden.

Vill du veta mer om Bakels Aromatic, kolla gärna på denna film:

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Bakels Aromatic.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär allt från mindre arbeten i verkstaden till större och mer omfattande projekt i produktionsanläggningarna med fokus på stabil driftsäkerhet och förebyggande underhåll enligt plan. Tjänsten är på heltid med arbetstid från måndag till fredag 7.00 - 16.00 men på sikt kan det bli aktuellt med skiftgång med eventuellt nattarbete.

Du kommer till exempel att:

Arbeta med förebyggande underhåll och förbättringsåtgärder

Arbeta med reparationer av maskiner

Felsökning av maskiner

Tjänsten passar dig gillar att arbeta i en praktisk och teknisk roll som på sikt kommer att innebära att du arbetar självgående med mycket frihet under ansvar. Vidare är du mycket tekniskt intresserad och har en vilja och nyfikenhet att lära dig nya system och maskiner.

Vi söker dig som

Har ett stor tekniskt intresse, speciellt för maskiner inom produktion

Har minst 2 års arbetslisverfarenhet, med fördel från en teknisk roll

Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift

Det är meriterande om du

Har erfarenhet av att arbeta i en teknisk roll inom produktion

Kan TIG-svetsning

Som person är du självgående och kan komma med egna initiativ. Du är också öppen och lyhörd för andra och kan agera serviceinriktat då du kommer att ge service till olika produktionschefer.

Övrig information
  • Start: Omgående eller enligt ök.
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare med provanställning
  • Placering: Göteborg
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bakels Aromatics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Bakery ingredients since 1904"
Vår korta men tydliga slogan sammanfattar vad vi i Bakelskoncernen gör och att vi funnits länge i bageribranschen. AB Bakels Aromatic distribuerar ingredienser för flera marknader och produktsegment såsom hantverks-, industribagerier och dagligvaruhandel. Vi tillhandahåller ingredienser för bröd, konditorivaror och konfektyr på alla 5 kontinenter i världen. De olika Bakelsföretagen servar tillsammans kunder i över 120 länder. Våra produkter utformas för att möta kundens specifika krav - allt från större industriproduktioner till lokala bagerier och konditorier. I Sävenäs, östra Göteborg, ligger vårt huvudkontor och vår produktion.