Junior supporttekniker till Proact!

Junior supporttekniker till Proact!

Söker du ett arbete där du får utveckla ditt IT- intresse på en arbetsplats som präglas av ett gott samarbete och genomsyras av laganda? Proact erbjuder dig den möjligheten! Supportteamet är litet vilket ger möjligheten att ta hänsyn till dina unika kompetenser och din utveckling. Proact söker idag en junior supporttekniker till deras kontor i centrala Göteborg. Ansök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Proact är bolaget som satsar på sina anställda och erbjuder möjligheter till utveckling, bland annat i form av kompetensutveckling samt genomgå diverse certifikat inom olika system. Företaget erbjuder både produkter inom mjukvara och hårdvara där syftet är att erbjuda kunden bästa tänkbara service i form av att skräddarsy tekniska lösningar utifrån kundens behov. Bolaget arbetar mycket efter frihet under ansvar där flexibilitet och ansvarstagande är viktigt.

Proact startades i Sverige år 1994 och har sedan dess arbetat med att förnya kundens IT-tjänster. Idag finns det 26 stycken anställda på kontoret i Göteborg och du som supporttekniker kommer att ingå i ett härligt team på två till fyra supporttekniker. En gemensam nämnare för alla medarbetare är ett stort tekniskt intresse vilket tros bidra till den goda befintliga arbetsmiljön. Proact växer med tiden och har ett samarbete med stora välkända kunder.

Proact erbjuder goda utvecklingsmöjligheter med skräddarsydda utbildnings- och utvecklingsplaner, marknadsanpassade ersättningspaket, företagshälsovård, belönings- och incitamentsplan kopplad till vår proaktiva kultur.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Proact.

Arbetsuppgifter

Som supporttekniker arbetar du med drift och lagringsmiljöer för kund och kommer att utgå från kontoret för att tillsammans med en kollega utföra supportärenden efter behov ute hos kund. Omfattningen av arbetsuppgifter kommer att variera beroende på kundbehov men där ditt övergripande ansvar är att:

* Agera konsulterande gentemot kunder via telefon, mail eller på plats kring diverse supportärenden som till exempel byte av hårddisk/powersupply m.m.

Du kommer tillhöra ett engagerat team där ni alltid hjälps åt för att lösa kundernas problem vilket ställer krav på ett stort engagemang från din sida. Dina första 1-2 år kommer att ägnas åt certifieringar och onlinekurser samt tillsammans med erfarna kollegor besöka kunder i Göteborg med omnejd för att serva, byta hårdvara och sköta deras storagesystem. Du kommer även i början av din anställning att spendera några dagar i Stockholm med närmaste chef och kollegor.

För att kunna växa in i rollen blir du tilldelad en mentor, och målet på sikt är att utvecklas till att bli en självständig Storagetekniker och därmed bli ansvarig konsult åt en eller flera av företagets kunder. Då kommer dina arbetsuppgifter bestå av incidenthantering, övervakning, allmänhantering och förändringsarbete.

På sikt kommer även beredskapsarbete att ingå. Beredskapsjour kommer förekomma en gång i månaden vilket ställer höga krav på flexibilitet.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieutbildning
 • Har 0-3 års arbetslivserfarenhet
 • Besitter ett gediget tekniskt intresse
 • Har körkort och tillgång till egen bil då du ska kunna ta dig till Proacts kunder
 • Är tillgänglig för beredskap en vecka i månaden efter arbetstid
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska, både i tal och skrift
 • Besitter goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
Det är meriterande om du:

* Har en eftergymnasial utbildning inom: Teknik, IT eller liknande

Vi söker dig som trivs i en självgående roll med mycket kundkontakt. Vi ser att du ständigt vill utvecklas och lära dig nya system, då detta varierar beroende på kund. Det är även viktigt att du känner dig bekväm med fysiskt arbete då tunga lyft kan förekomma.

Som person är du alltid lösningsfokuserad och flexibel. Du besitter en god samarbetsförmåga och gillar att finnas till hands både för dina arbetskamrater och kunder.

För tjänsten ställs det även krav på utdrag ur belastningsregistret, drogtest och en kreditupplysning.

Övrig information
 • Start: 1 september, eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Ansvarig rekryteringskonsult: Ebba Klementsson
Ebba.Klementsson@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Proacts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Proact är idag Europas ledande integratör inom datacenter och molntjänster. Bolaget levererar flexibla och tillgängliga IT-lösningar till kund och har genomfört över 5000 projekt runt om i världen. Proact har mer än 3500 kunder och hanterar för närvarande över 100 petabyte information i molnet. Vidare sysselsätter bolaget över 800 personer i 15 länder i Europa och Nordamerika. Proacts värderingar är: integritet, engagemang och kompetens, dessa ger en vägledning för beslut och hjälper företaget att nå det övergripande målet - att leverera effektivt verksamhetsstöd till deras kunder.