Junior projektingenjör till Midroc Electro

Junior projektingenjör till Midroc Electro

I rollen som projektingenjör kommer du arbeta i projektform på Midroc Electro. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande med en blandning av konstruktion, arbete med anbud och upphandlingar och produktionsstöd i projekt. Vi söker dig som har en avslutad YH eller högskole-utbildning inom teknik, förslagsvis elkraft och som gillar kombinationen av praktiskt arbete och teori. Ansök redan idag - vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Midrocs räkning en junior projektingenjör till Midroc Electro som är ett av Sveriges ledande el- och automationsföretag med 1 500 medarbetare. Bolaget är organiserat i fem divisioner och finns på 45 orter i Sverige. Med kunden i fokus erbjuder de tjänster inom elinstallation, industriell automation och IT, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet, energibesparing samt mekaniskt underhåll. Det betyder att bolaget kan kombinera flera discipliner i samma projekt - egna eller underleverantörers - och erbjuda sina kunder helheten i ett projekt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Midroc Electro AB. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior projektingenjör kommer du ha ett nära samarbete med både projektledare och tekniker. De är 90 personer på avdelningen och du kommer att ingå i ett team om 10 personer.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med konstruktion i CAD
 • Utföra dokumentation
 • Utföra en del kalkylering kopplat till projekt
 • Arbeta med upphandlingar och anbud
 • Ta fram funktionsbeskrivningar samt utföra en del teknisk dokumentation.
Tjänsten passar dig som tycker om att arbeta i projekt och ha en nära anknytning till kunden. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter som både omfattar tekniskt arbete samt affärsinriktade arbetsuppgifter kopplade till upphandlingar.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad ingenjörsexamen från högskola eller YH-utbildning med elkraft-inriktning
 • Har CAD-kunskaper från AutoCAD och/eller Pro Engineer
 • Talar och skriver det svenska och engelska språket obehindrat då båda används i tjänsten
 • Innehar B-körkort
Som person är du strategisk och har förmågan att driva projekten framåt tillsammans med projektledare. Du är en lagspelare som fungerar bra i grupp där ett gott samarbete är nyckeln till framgång. Arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt och det är därför viktigt att du är affärsinriktad och tycker om att skapa goda relationer. Du är driven och trivs i ett arbete där du kan arbeta självgående.
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midroc Electro är ett av Sveriges ledande el- och automationsföretag med entreprenad- och serviceverksamhet inom elinstallation, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation och security samt mekaniskt underhåll. Tillsammans med vårt systerbolag, Midroc Automation, kan vi kombinera flera discipliner i samma projekt - egna eller underleverantörers - och erbjuda dig som kund helheten i ett projekt.