Junior order- och säljassistent till VM Trailer

Junior order- och säljassistent till VM Trailer

Har du en teknisk bakgrund och vill arbeta i ett ledande företag inom transportfordons branschen? Är du i början av din karriär och letar efter en tjänst där du får möjlighet att utvecklas i din roll med tiden? Då kan tjänsten som order- och säljassistent vara något för dig, sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en order- och säljassistent till VM Trailer. På VM Trailer blir du en del av en av Europas ledande tillverkare av transportfordon. I rollen kommer du jobba i nära relation till dina kollegor och vara stationerad på deras kontor i Härryda. På kontoret sitter du tillsammans med dina 7 kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos VM Trailer. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcker dig initialt på 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som order- och säljassistent kommer du primärt att arbeta tillsammans med deras säljare och assistera i det dagliga administrativa arbetet. I din roll kommer du att ta hand om befintliga orders som säljaren tar in genom att administrera och koordinera detta med hjälp av dina kollegor. Du kommer aktivt att arbeta med att upprätthålla goda kundrelationer. Det är en varierande roll där du får chans att arbeta brett i företaget.

Du kommer till exempel att:
 • Sammanställa och skicka ut offerter
 • Administrera och koordinera orders
 • Ha kontinuerlig kontakt med befintliga kunder
Tjänsten passar dig som ser dig själv utvecklas i din roll som där målsättningen är att du i längden kommer utvecklas som säljare där du kommer kunna få mer ansvar och slutligen arbeta med nya kunder.

Vi söker dig som
 • Kan visa på en teknisk förståelse, där dokumenterad erfarenhet från ex. tidigare arbete eller studier är meriterande
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Har B-körkort
 • Har god datavana
Det är meriterande om du har tidigare arbetat inom lastbil-, logistik- eller åkeribranschen. Dessutom ser vi det som ett stort plus om du på lång sikt vill utvecklas i din roll som säljare och således trivs i en roll med mer ansvar.

Som person trivs du med att sätta struktur i ditt dagliga arbete och har inga problem med att arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du är noggrann för att alltid säkerställa kvalitet och vill alltid leverera utifrån kundernas önskemål. Vidare är du framåt och trivs med att stärka relationer både internt på din arbetsplats men även med leverantörer och kunder.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Härryda
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och VM Trailer önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VM Trailer flyttade produktion från Göteborg till nybyggda lokaler i Härryda redan 1999. Företaget är idag en av Europas ledande tillverkare av transportfordon och kan idag erbjuda det i särklass bredaste utbudet av standard och specialsläp för i stort sett samtliga transportbehov. VM Trailer och Härryda Släp arbetar med ständiga förbättringar för att vara ledande inom utveckling och tillverkning av transportfordon i Norden och är kvalitets certifierade enligt standarden SS-EN ISO 9001:2008.