Junior order- och säljassistent till VM Trailer!

Junior order- och säljassistent till VM Trailer!

Har du en teknisk bakgrund och vill arbeta i ett ledande företag inom transportfordonsbranschen? Är du i början av din karriär och letar efter en tjänst där du får möjlighet att utvecklas i din roll med tiden? Då kan tjänsten som order- och säljassistent vara något för dig, sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en order- och säljassistent till VM Trailer. På VM Trailer blir du en del av en av Europas ledande tillverkare av transportfordon. I rollen kommer du jobba i nära relation till dina kollegor och vara stationerad på deras kontor i Härryda. På kontoret sitter du tillsammans med dina 7 kollegor.

Du erbjuds
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
 • Att utvecklas i din roll där målsättningen är att du i längden kommer utvecklas som säljare där du kommer kunna få mer ansvar och slutligen arbeta med nya kunder.
 • En varierande roll där du får chans att arbeta brett i företaget.
Arbetsuppgifter

Som order- och säljassistent kommer du primärt att arbeta tillsammans med VM Trailers säljare och assistera i det dagliga administrativa arbetet. I din roll kommer du att ta hand om befintliga orders som säljaren tar in genom att administrera och koordinera detta med hjälp av dina kollegor. Du kommer aktivt att arbeta med att upprätthålla goda kundrelationer.

Du kommer till exempel att:
 • Sammanställa och skicka ut offerter
 • Administrera och koordinera orders
 • Ha kontinuerlig kontakt med befintliga kunder
Vi söker dig som
 • Kan visa på ett fordonstekniskt intresse och grundförståelse, där dokumenterad erfarenhet från ex. tidigare arbete eller studier är meriterande
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Har B-körkort
 • Har god datorvana
Det är meriterande om du har viss tidigare erfarenhet inom lastbil-, logistik- eller åkeribranschen. Dessutom ser vi det som ett stort plus om du på lång sikt vill utvecklas i din roll som säljare och således trivs i en roll med mer ansvar.

Som person trivs du med att sätta struktur i ditt dagliga arbete och har inga problem med att arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du är noggrann för att alltid säkerställa kvalitet och vill alltid leverera utifrån kundernas önskemål. Vidare är du framåt och trivs med att stärka relationer både internt på din arbetsplats men även med leverantörer och kunder.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Härryda
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och VM Trailers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VM Trailer flyttade produktionen från Göteborg till nybyggda lokaler i Härryda redan 1999. Företaget är idag en av Europas ledande tillverkare av transportfordon och kan erbjuda det i särklass bredaste utbudet av standard och specialsläp för i stort sett samtliga transportbehov. VM Trailer och Härryda Släp arbetar med ständiga förbättringar för att vara ledande inom utveckling och tillverkning av transportfordon i Norden och är kvalitets certifierade enligt standarden SS-EN ISO 9001:2008.