Junior och engagerad projektsamordnare inom samhällsplanering!

Junior och engagerad projektsamordnare inom samhällsplanering!

Tycker du om att agera spindeln i nätet och koordinera samt strukturera upp arbetsuppgifter som underlättar arbetet för dina kollegor samtidigt som du driver egna frågor framåt? Är du självgående och engagerad som person, har en eftergymnasial utbildning och erfarenhet av administration sen tidigare? Vi söker nu en junior biträdande samhällsplanerare som främst kommer arbeta med samordnande och administrativa arbetsuppgifter. Är det dig vi söker? Välkommen in med dig ansökan redan idag då tjänsten startar omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker en biträdande samhällsplanerare som främst kommer arbeta med samordnande arbetsuppgifter till Trafikverket i Göteborg med omgående start. Du kommer arbeta på deras kontor som är beläget i centrala Göteborg, där dem sitter i nya och fräscha lokaler.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcker sig till en början 6 månader. Det är goda chanser till förlängning på uppdraget, förutsatt att behov kvarstår och att alla parter är nöjda med samarbetet.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett utbildningsprogram. Programmet har tagits fram i samråd med vår kund och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning och självledarskap. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Arbetsuppgifter

Som projektsamordnare kommer du huvudsakligen ansvara för två delar. Den ena delen är möteshantering, vilket inkluderar allt från att skicka ut kallelser och förbereda agenda samt material inför möten. Vidare kommer du ansvara för att föra minnesanteckningar under möten samt summering, dokumentation och uppföljning efteråt. Du kommer få medverka på spännande möten som bidrar till planeringen för en del av Sveriges infrastruktur. Den andra delen av dina arbetsuppgifter kommer inkludera att dagligen följa upp beställningar som görs på olika ärende gällande Sveriges järnvägar. Du kommer ha kontakt med både externa och interna parter och administrera detta i diverse system.

Du kommer börja din anställning med en introduktion och det finns löpande kollegor på plats för att stötta dig i din utveckling.

Du kommer till exempel att:
 • Sammanställa dagordningar och eventuella beslutsformuleringar samt skicka ut underlag inför mötena.
 • Sammankalla möten mellan parter och säkerställa att mötesstrukturen efterföljs.
 • Skriva minnesanteckningar under möten och säkerställa att samtligt material efter mötet finns tillgängligt på deras portal samt på ett korrekt sätt.
 • Följa upp beställningar från externa parter som berör Sveriges järnvägar och kontrollera att rutiner följs.
 • Ha kontakt med både interna och externa parter för att hantera och koordinera beställningar.
Tjänsten passar dig som trivs i en koordinerande och administrativ roll där du kommer få mycket eget ansvar. Du tycker om att lösa problem och tvekar inte att ta kontakt med kollegor för att effektivt driva ditt arbete framåt. Vidare passar tjänsten dig som trivs i en drivande och relationsskapande miljö, där du har förmågan att planera och styra ditt arbete självständigt. Du är en engagerad och social person som vill utvecklas.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad eftergymnasial utbildning inom relevant område som till exempel industriell ekonomi, samhällsplanering eller logistik.
 • Har 1-2 års erfarenhet av administrativt, serviceinriktat och/eller koordinerande arbete.
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat då du dagligen kommunicerar på dessa språk.
 • Har god datorvana och kunskaper i Office-paketet.
 • Stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter.
Det är meriterande om du
 • Talar och skriver norska.
 • Erfarenhet av att arbeta i projekt och/eller fört minnesanteckningar.
Som person är du beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med myndigheten. Vidare är du en lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog samtidigt som du inte är rädd att hugga i där det behövs. För att lyckas i rollen tror vi att du har en fallenhet för att koordinera och skapa god struktur. Du har ett flexibelt förhållningssätt och kan se både detaljerna och helheten i projekten. Vidare är du självgående, ordningsam och proaktiv.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: 6 månader med goda chanser till förlängning.
 • Placering: Göteborg.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)